Art de' Cow suunnittelukilpailu – ilmoittautuminen käynnissä

28.08.2012

Kutsumme maatalousalan opiskelijat mukaan lehmäaiheiseen idea- ja suunnittelukilpailuun!

Art de' Cow 2012 -idea- ja suunnittelukilpailun tehtävänä on suunnitella lehmään ja laitumeen liittyvä kuvataiteellinen, musikaalinen tai audiovisuaalinen teos tai laite. Kilpailuun voi osallistua siis kuva, taulu, patsas, kone, rakennelma, video-clip, nettisivusto tai kirjallinen teos. Nyt ideoimaan ja päästämään luovuus valloilleen!

Kilpailuun osallistuminen edellyttää ilmoittautumista 31. elokuuta mennessä oheisella lomakkeella. Samasta oppilaitoksesta voi osallistua useampikin teos. Osallistua voi yksin tai ryhmänä. Ilmoittautumisten perusteella kilpailun järjestäjät kutsuvat finalistit Kone-Forumiin, jossa järjestetään loppukilpailu 11. lokakuuta. Loppukilpailussa tuomaristo tutustuu finaalitöihin ja valitsee voittajan.

Lisäksi järjestetään yleisöäänestys verkossa www.koneforum.com -sivuilla ja facebookissa. Kilpailun kolmen parasta oppilaitosta palkitaan. Pääpalkintona on 1 000 euron stipendi. Lisäksi on luvassa kaksi pienempää rahapalkintoa. Finaaliin valittujen töiden toimitus tapahtuu osallistujien omalla kustannuksella Pirkkahalliin Tampereelle 9.10.2012. Kone-Forumin järjestäjät pidättävät itsellään oikeuden finaalitöiden julkaisuun ja esittelyyn.

Rohkeasti ideoimaan, millainen on Sinun sisäinen lehmäsi!

Lataa osallistumislomake tästä.

Ystävällisin terveisin,
Kone-Forum 2012 -kilpailutoimikunta

Lisätiedot:

Matti Karlsson sähköpostitse matti.karlsson@kesko.fi tai puh. 0400 410 147.

Luetuimmat artikkelit

Lisää luetuimpia artikkeleita