Onnistu laadukkailla rehuillamme. Lantmännen Agron laajasta tuotevalikoimasta löytyy tehokkaat ruokintaratkaisut naudoille, hevosille, poroille ja lampaille.

Naudanrehut

Luotettavat ja toimivat Benemilk-, Maituri-, Herkku-rehusarjat auttavat maidon- ja lihantuottajaa saavuttamaan tuotostavoitteensa. Patentoiduissa Benemilk-rehuissa on huippukorkea energiataso ja ne auttavat nostamaan maidon rasvapitoisuutta. Maan arvostetuimpiin rehuihin kuuluvan Maiturin hyvinvointia ja terveyttä ylläpitävästä voimasta kertovat lukuisat satatonnarit. Herkku- sarjasta löytyy monipuolinen valikoima eri valkuais- ja energiatason tuotteita lypsylehmille ja nuorkarjalle.

Melli-kivennäisperhe huolehtii jokaisen naudan kivennäistarpeista. Melleistä löytyy myös erikoistuotteita erityistarpeeseen. Suurin osa jauheisista Melleistä sopii myös luomutuotantoon.

Rehut hevosille, poroille ja lampaille

Lantmännen Agron valikoima pitää sisällään myös laadukkaat rehut hevosille, poroille ja lampaille. Norra-hevosrehusarja on suunniteltu suomalaisen heinän oheen tukemaan hevosen hyvinvointia ja suorituskykyä. 

Poron Herkku -tuotesarjan rehut kasvattavat ja tukevat poron kuntoa. Lampaat puolestaan saavat kaiken tarvittavan Lammas-rehuistamme.

Ota yhteyttä omaan asiakkuusvastaavaasi
- suunnitellaan yhdessä sinun tilallesi sopivat ruokintaratkaisut