Onnistu laadukkailla rehuillamme. Lantmännen Agron laajasta tuotevalikoimasta löytyy tehokkaat ruokintaratkaisut naudoille, hevosille, poroille ja lampaille.

Naudanrehut

Luotettavat ja toimivat Maituri-, Opti- ja Benemilk-rehusarjat auttavat maidon- ja lihantuottajaa saavuttamaan tuotostavoitteensa. Maan arvostetuimpiin rehuihin kuuluvan Maiturin hyvinvointia ja terveyttä ylläpitävästä voimasta kertovat lukuisat satatonnarit. Opti-rehut ovat oivallinen valinta perusrehuja arvostavalle tuottajalle. Patentoiduissa Benemilk-rehuissa puolestaan on huippukorkea energiataso.

Herkku-tuoteperhe sisältää tehokkaasti kasvattavat rehut nuorkarjalle ja kattava Melli-kivennäisperhe huolehtii jokaisen naudan kivennäistarpeista. Suurin osa Melleistä sopii myös luomutuotantoon. OMA-tuotesarjan rehut suunnitellaan yksilöllisesti tilan tarpeiden mukaan.

Rehut hevosille, poroille ja lampaille

Lantmännen Agron valikoima pitää sisällään myös laadukkaat rehut hevosille, poroille ja lampaille. Norra-hevosrehusarja on suunniteltu suomalaisen heinän oheen tukemaan hevosen hyvinvointia ja suorituskykyä. Poron Herkku -tuotesarjan rehut kasvattavat ja tukevat poron kuntoa. Lampaat puolestaan saavat kaiken tarvittavan Lammas-rehuistamme.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinun tilallesi sopivat ruokintaratkaisut.

Brändit