Lantmännen Agron ammattitaitoinen henkilökunta on karjatilallisten tukena, kun tavoitteena on löytää eläinten terveyden ja hyvinvoinnin, tuottavuuden ja ympäristön kestävyyden kannalta parhaat ratkaisut. 

Tiloille räätälöidyt palvelumme perustuvat tutkittuun ja toimivaksi testattuun tietoon. Tarjoamme asiantuntijoidemme neuvojen ja laajan rehuvalikoimamme lisäksi useita hyödyllisiä digitaalisia työkaluja tilan päivittäisen työn tuloksellisuuden seurantaan. Näitä ovat mm. Tuotostutka, Ternitutka, Maiturimenu, Maiturimix ja Juomarehulaskuri.

Laadukas valikoima kotimaisia eläinten rehuja

Rehutehtaamme sijaitsevat Kouvolassa ja Ylivieskassa. Rehutehtaamme täyttävät ISO 14001:2015 johtamisjärjestelmästandardin vaatimukset. Kouvolassa valmistetaan pakattuja rehuja, mm. Melli-kivennäisrehut sekä Norra-hevosrehut. Ylivieskan tehdas valmistaa rehuja naudoille. 

Luotettavat ja toimivat Benemilk-, Maituri-, Herkku-rehusarjat auttavat maidon- ja lihantuottajaa saavuttamaan tuotostavoitteensa. Patentoiduissa Benemilk-rehuissa on huippukorkea energiataso ja ne auttavat nostamaan maidon rasvapitoisuutta. Maan arvostetuimpiin rehuihin kuuluvan Maiturin hyvinvointia ja terveyttä ylläpitävästä voimasta kertovat lukuisat satatonnarit. Herkku- sarjasta löytyy monipuolinen valikoima eri valkuais- ja energiatason tuotteita lypsylehmille ja nuorkarjalle.

Melli-kivennäisperhe huolehtii jokaisen naudan kivennäistarpeista. Melleistä löytyy myös erikoistuotteita erityistarpeeseen. Suurin osa jauheisista Melleistä sopii myös luomutuotantoon.

Lantmännen Agron valikoima pitää sisällään myös laadukkaat rehut hevosille, poroille ja lampaille. Norra-hevosrehusarja on suunniteltu suomalaisen heinän oheen tukemaan hevosen hyvinvointia ja suorituskykyä. 

Poron Herkku -tuotesarjan rehut kasvattavat ja tukevat poron kuntoa. Lampaat puolestaan saavat kaiken tarvittavan Lammas-rehuistamme.

Kattava myynti- ja toimituspalvelu

Koko rehuvalikoimaa myyvät sekä Lantmännen Agro Oy:n suoramyynnin asiakkuusvastaavat että Lantmännen Agro -kauppiaiden palveluksessa olevat karjatilavastaavat ja tuotantopanosmyyjät. Myös rehujen verkkokauppa palvelee 24/7. Rehujen logistiikkapalvelut tuotetaan sopimusautoilijoiden toimesta laadukkaasti ja turvallisesti koko Suomeen.