Lantmännen Agro Jyväskylä muuttaa Palokkaan

Lantmännen Agro ketjuun kuuluva JMT Koskela Oy avaa uuden liiketilan Jyväskylän Palokassa. Uuden kaupan avajaisia vietetään 26.4.

Lantmännen Agro -ketjuun kuuluva JMT Koskela Oy avaa liiketilan entiseen Kodin Terran tiloihin. Uusi maatalouskauppa sisältää yli 3000 neliön liiketilan, joka koostuu sekä lämpimästä myymälätilasta että katetusta varastotilasta. Kauppa sijaitsee kiinteistön moottoritien puoleisessa päädyssä, osoitteessa Palokanorsi 12.

− Sijainti ja näkyvyys nelostien varrella lisäävät tunnettuuttamme Jyväskylän alueella. Uudet tilat mahdollistavat meille valikoiman nykyaikaistamisen ja tukevat perheyrityksemme kasvustrategiaa ja tavoitetta olla markkinajohtaja alueella, kertoo kauppias Jani Koskela uudesta kauppapaikasta.

JMT Koskela Oy on perheyritys, joka on toiminut maatalousalalla jo vuodesta 1981. Yrityksen liikevaihto oli 37 miljoonaa euroa vuonna 2023 ja se työllistää 17 henkilöä.  Yrityksessä toisen polven kauppiaina toimivat Jani ja Virpi Koskela.

JMT Koskela Oy osti Lantmännen Agro Jyväskylän liiketoiminnat maaliskuussa 2023 Pirkanmaan Maatalouskauppa Oy:ltä, joka myös on osa Lantmännen Agro -ketjua. Koskelan kauppiaspariskunnalla on Lantmännen Agro kaupat Jyväskylä lisäksi Kokkolassa, Kannuksessa, Toholammilla ja Vetelissä.

− Jyväskylä kaupan avajaisia vietetään 26. huhtikuuta. Toivotamme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan uusiin tiloihimme ja tapaamaan henkilökuntaamme, kauppias Koskela toivottaa.

Lisätietoja

Jani Koskela, kauppias, JMT Koskela Oy, puh. 044 561 2162, jani.koskela@lantmannenagro.fi
Hannu Kaisto, aluepäällikkö, Lantmännen Agro Kauppiaat Oy, puh. 0500 306 239, hannu.kaisto@lantmannen.com