Avoimet työpaikat

Lantmännen Agro Oy on maatalousyrittäjän paras kumppani koko arvoketjussa pellosta pöytään. Toimintamme kattaa maatalousyrittäjien, koneurakoitsijoiden, sekä hevosalan ammattilaisten ja harrastajien tarpeet. Tarjoamme maa- ja metsätaloustuotannossa tarvittavat koneet, tarvikkeet ja palvelut kilpailukykyisesti ja ammattitaitoisesti. Lisäksi rehuyksikkömme ammattitaitoinen myynti- ja kehitystiimimme tarjoaa lehmien ruokinnan erikoisosaamista sekä innovatiivisia ja ekologisia rehuja.

 

 

Keitä me olemme?

Olemme osa kansainvälistä Lantmännen-konsernia. Meidät omistaa 25 000 maanviljelijää, ja kannamme vastuun pellosta pöytään. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään kansainvälisen ja kehittyvän maatalousalan yrityksen palveluksessa, tutustu tarkemmin avoimiin tehtäviimme.

Työpaikat Lantmännen Agro -kaupoissa

Vähittäismyynnin kauppiaat palvelevat asiakkaitamme kattaen koko Suomen. Lantmännen Agro -kauppiasverkostoon kuuluu noin 30 kauppiasta ja noin 60 kauppaa. Voit myös kysyä suoraan oman paikkakuntasi kaupasta mahdollista työpaikkaa tai lopputyömahdollisuutta.

Harjoittelupaikat

Lantmännen Agro Oy rekrytoi myös harjoittelijoita ja lopputyötä tekeviä opiskelijoita esimerkiksi toimistoille sekä Hauhon koetilalle.

Jos haet harjoittelu- tai lopputyöpaikkaa voit lähettää sähköpostilla työhakemuksen ja ansioluettelosi HR-asiantuntija Petra Paasikivelle osoitteeseen petra.paasikivi@lantmannen.com.