Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme tuottamaan kuluttajille terveellistä ruokaa kestävästi, tehokkaasti ja kannattavasti. Haluamme varmistaa kotimaisen alkutuotannon elinvoimaisuuden nyt ja tulevaisuudessa. Siksi tarjoamme vain parasta suomalaiselle maataloudelle.


Lantmännen Agro on suomalaisen maatalousyrittäjän paras kumppani koko arvoketjussa pellosta pöytään. Meillä on vuosikymmenten kokemus suomalaisesta maatalouselinkeinosta sekä kannattavan ja kestävän maatalouden edistämisestä.

Arvostamme asiakkailta saatuja kokemuksia. Toimintamme ytimessä on osaava henkilöstömme kautta maan. Alan edelläkävijöinä tuomme toimiviksi testatut ratkaisut sekä parhaan osaamisen ja asiakaspalvelun lähelle tuottajaa. 

Panostamme tuotekehitykseen sekä maatalouden kannattavuutta ja tehokkuutta turvaaviin ratkaisuihin, kuten esimerkiksi täsmäviljelyyn, sopimustuotantoon, uutuuslajikkeiden soveltuvuuden testaamiseen, eläinten kestävyyttä ja terveyttä tukeviin ruokintaratkaisuihin sekä viljakaupan kehittämiseen.

Tarjoamme tilasi tarpeisiin työkoneet sekä laitteet ja niihin liittyvät kokonaisratkaisut palveluineen. Huolehdimme koneiden elinkaaren eri vaiheista - uuden myynti, varustelu, käyttäjäkoulutus, huolto ja varaosien toimitus. Osana palvelukokonaisuuttamme on käytettyjen koneiden myynti.

Saat meiltä parhaat asiantuntijapalvelut, tuotantopanokset ja -tarvikkeet sekä uudet teknologiat erilaisten tilojen tarpeisiin. Tuotamme kestäviä ratkaisuja yhdessä myös yhteistyökumppaneiden sekä paikallisten toimijoiden kanssa. Asiakkaitamme ovat mm. maa- ja metsätalousyrittäjät, koneurakoitsijat, hevosalan ammattilaiset sekä harrastajat. 

Tutkittuja ja testattuja ratkaisuja

Tarjoamme asiantuntijoidemme neuvojen ja laajan tuotevalikoimamme lisäksi useita hyödyllisiä digitaalisia työkaluja tilan päivittäisen työn tuloksellisuuden seurantaan. 

Otamme toiminnassamme huomioon myös ympäristöön ja ilmastoon liittyvät asiat, kuten esimerkiksi pölyttäjät ja niiden kantojen turvaamisen, monimuotoisuuden, kasvinsuojelun, hiilineutraali maidontuotannon, maataloustuotannon hiilijalanjäljen ja päästöjen vähentämisen. Saat viljelyohjelmistamme valmiit reseptit ympäristöystävälliseen tuotantoon, tästä esimerkkinä Ilmasto & Luonto -viljelyohjelmamme.

Autamme asiakkaitamme tuottamaan parasta pellosta pöytään vastuullisesti, kestävästi ja kannattavasti. Tutkitut ja testatut ratkaisumme konkretisoituvat asiakkaillemme palveluina ja tuotteina, kuten tehokkaina ja tuotantoa parantavina rehuina, siemeninä ja lannoitteina. 

Kahden yhtiön liiketoimintamalli

Keväällä 2023 Lantmännen Agron liiketoiminta jaettiin kahdeksi erilliseksi yhtiöksi. Lantmännen Agro Oy vastaa rehu- ja siementuotannosta, hankinnasta ja logistiikasta sekä tuotteiden ja palveluiden myynnistä maataloustuottajille asiakkuusvastaavien ja omien vähittäiskauppojen kautta. 

Lantmännen Agro Kauppiaat Oy vastaa Lantmännen Agro -ketjun kehittämisestä ja ketjun tuesta, sekä tuotantotarvikkeiden, kone- ja tarvikekaupan myynnistä ja myynnin tuesta. Yhtiö käyttää hankinnassaan ja markkinoinnissaan sekä muissa tukitoiminnoissaan Lantmännen Agro Oy:n yhteisiä palveluita. Vähittäiskaupan toimintaa johtaa kauppias paikallisena yrittäjänä.

Lantmännen Agro sosiaalisessa mediassa

Facebook: @lantmannenagro
Instagram: @lantmannenagro
LinkedIn: @lantmannenagro

Lantmännen

Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjoismaissa. Lantmännenin omistaa 18 000 ruotsalaista maanviljelijää. Yrityksemme työllistää 10 000 henkilöä, sillä on toimintaa yli 20 maassa ja sen vuotuinen liikevaihto on 70 miljardia Ruotsin kruunua.

Lantmännen toimii Suomessa neljä yhtiön voimin: Lantmännen Agro, Lantmännen Cerealia Finland, Lantmännen Unibake Finland ja Vaasan. Yhtiöt toteuttavat yhdessä muun muassa Ilmasto & Luonto -ohjelmaa. Liiketoimintamme ja tutkimus- ja kehitystyömme kattaa koko arvoketjun, ja yhdessä kannamme vastuun pellosta pöytään.

www.lantmannen.com
www.lantmannen.fi
Lantmännen Suomessa -video

YouTube preview

Yhteystiedot

Lantmännen Agro asiakaspalvelu
Puh. 0207 708 870, ma-pe klo 8-16
asiakaspalvelu.agro@lantmannen.com

Lantmännen Agro Oy
Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa / Humalistonkatu 1, 20100 Turku
Sähköposti: etunimi.sukunimi@lantmannen.com
Y-tunnus: 2825061-8