Haluamme auttaa ja inspiroida asiakkaitamme tuottamaan puhdasta, terveellistä ruokaa kannat­tavasti ja ympäristöä kunnioittaen. Rehubrändimme ovat tunnettuja ja arvostettuja, lupauksiimme voi luottaa.

Luotettava, toimiva Maituri maistuu lehmille ja auttaa maidontu­ottajaa saavuttamaan tuotostavoitteensa. Maiturin hyvinvointia ja terveyttä ylläpitävästä voimasta kertovat lukuisat satatonnarit. Ei ihme, että se on maamme tunnetuimpia ja arvostetuimpia rehu­merkkejä.

Laajasta Melli-sarjasta on helppo valita juuri oikea, tilan ruokintasuuntaan istuva kivennäinen lehmän tuotantovaiheen mukaan. Huolellisesti suunniteltu Melli-täydennys auttaa lehmää tuottamaan runsaasti maitoa ja lisäämään vastustus- ja stressinsietokykyä ja antaa eväitä hyvään hedelmällisyyteen.

Viljaa voidaan korvata prosessoiduilla Opti-rehukomponenteilla. Viljan korvaamisen lisäksi niistä saadaan ruokintaan NDF-kuitua sekä lisävalkuaista ja energiaa. Kattavasta raaka-ainevalikoimastamme löydät myös suolan, kalkin, suojatun rasvan, lämpökäsitellyn rypsirouheen ja juurikasmelassin.

Herkku-sarjan kehitystä ohjaavana tekijänä on maittavuuden rinnalla tilan omien rehujen hyväksikäytön tehostaminen. Maittavia Herkku-rehuja on saatavilla sekä lypsylehmille että kasvaville naudoille. Monipuolisesta ja laajasta Herkku-tuotesarjasta löytyy
kattavasti eri energia- ja valkuaistasoilla olevia tuotteita.

Hyvä fyysinen kunto auttaa poroa selviytymään talven yli ja varmistamaan vasatuotannon. Poron-Herkku –rehut on suunniteltu talven vaativiin olosuhteisiin ylläpitämään ja kasvattamaan poron kuntoa. Rehuistamme porosi saa tarvitsemaansa energiaa, kuitua, kivennäisiä sekä vitamiineja

Lammaskasvatuksen tehostuessa on panostettava entistä enemmän eri tuotantovaiheiden tasapainoiseen ruokintaan. Lammasrehujemme avulla voit parantaa tuotannon kannattavuutta.

Korkeatuottoiselle lehmälle tasapainoinen ruokinta ja riittävä en­ergian saanti ovat välttämättömyys. Kaikissa Benemilk-rehuissa on huippukorkea energiataso ja ne pitävät lehmän kunnossa. Hyväkuntoinen lehmä kiittää omistajaansa korkealla maitomäärällä.

Suomalaisen heinän oheen suunniteltu, laadukas, kotimainen Norra-hevosrehusarja keskittyy hevosten terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen. Tuotevalikoimasta on helppo rakentaa oikea ruokintaratkaisu jokaiselle hevoselle.