Parasta ruokintaan - pellosta ruokintapöytään

Uusi Kauppiaalta pellosta ruokintapöytään -konsepti kattaa Lantmännen Agro -rehutehtaiden valmistamat rehut sekä kauppiaiden karjatilavastaavien sekä muiden tuotantopanosmyyjien tarjoamat ratkaisut. 

Lantmännen Agro kauppiaiden karjatilavastaaville sinun tilasi menestyminen on kaikkein tärkeintä. Huhtikuusta 2023 lähtien koko Suomen kattavaa uutta pellosta ruokintapöytään -karjatilakonseptia on kehitetty vastaamaan huipputuotokseen tähtäävien tilojen tarpeita.

Tuotantosi tueksi hyödynnämme tilatyöskentelyssä CowSignals®-menetelmää, jonka tarkoituksena on tunnistaa maidontuotannon pullonkaulat ja löytää niihin tilakohtaiset ja toimivat ratkaisut.

Haluatko tietää miten sinun karjasi terveyttä, hyvinvointia ja tuotosta voitaisiin edelleen parantaa? Ota yhteyttä alueesi karjatilavastaavaan ja sovi tuotantoasi sparraava tilakäynti!

Ruokintaratkaisumme räätälöidään tilasi tuotanto-olosuhteet huomioiden Maiturimenu-ruokinnansuunnitteluohjelmalla ja Lantmännen Agro myymälöiden karjatilavastaavalta saat kaikki Lantmännen Agron ja yhteistyökumppaneidemme valmistamat rehut kilpailukykyisin hinnoin ja ehdoin.

Tutustu alta Lantmännen Agron rehuvalikoimaan ja kysy vaihtoehdoista lisää alueesi karjatilavastaavalta!

Lantmännen Agron rehuvalikoima

Täydennysrehuvalikoima robotille ja erillisruokintaan

Rehuvalikoima aperuokintaan

Juoma- ja erikoisrehuvalikoima vasikoille

Kasvatusrehuvalikoima

 

Teksti: Kirsi Kause, asiakkuuspäällikkö, Lantmännen Agro Kauppiaat Oy