Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme tuottamaan kuluttajille terveellistä ruokaa kestävästi, tehokkaasti ja kannattavasti. Haluamme varmistaa kotimaisen alkutuotannon elinvoimaisuuden nyt ja tulevaisuudessa. Siksi tarjoamme vain parasta suomalaiselle maataloudelle.


Lantmännen Agro on suomalaisen maatalousyrittäjän paras kumppani koko arvoketjussa pellosta pöytään. Meillä on vuosikymmenten kokemus suomalaisesta maatalouselinkeinosta sekä kannattavan ja kestävän maatalouden edistämisestä. Arvostamme asiakkailta saatuja kokemuksia. Toimintamme ytimessä on osaava henkilöstömme kautta maan. Alan edelläkävijöinä tuomme toimiviksi testatut ratkaisut sekä parhaan osaamisen ja asiakaspalvelun lähelle tuottajaa. 

Asiantuntijuus ja kumppanuus keskiössä

Panostamme maatalouden kannattavuutta ja tehokkuutta turvaaviin ratkaisuihin kuten esimerkiksi täsmäviljelyyn, sopimustuotantoon, uutuuslajikkeiden soveltuvuuden testaamiseen, eläinten kestävyyttä ja terveyttä tukevien rehujen valmistamiseen sekä viljakaupan kehittämiseen.

Tarjoamme parhaat asiantuntijapalvelut, tuotantopanokset sekä uudet teknologiat erilaisten tilojen tarpeisiin. Tuotamme kestäviä ratkaisuja yhdessä myös yhteistyökumppaneiden sekä paikallisten toimijoiden kanssa. Asiakkaitamme ovat mm. maa- ja metsätalousyrittäjät, koneurakoitsijat, hevosalan ammattilaiset sekä harrastajat.

Panostamme tutkimukseen ja tuotekehitykseen

Panostamme tuotekehitykseen ja tutkimukseen sekä digitalisaatioon. Tarjoamme asiantuntijoidemme neuvojen ja laajan tuotevalikoimamme lisäksi useita hyödyllisiä digitaalisia työkaluja tilan päivittäisen työn tuloksellisuuden seurantaan.

Otamme toiminnassamme huomioon myös ympäristöön ja ilmastoon liittyvät asiat, kuten esimerkiksi pölyttäjät ja niiden kantojen turvaamisen, monimuotoisuuden, kasvinsuojelun, hiilineutraali maidontuotannon, maataloustuotannon hiilijalanjäljen ja päästöjen vähentämisen. Saat viljelyohjelmistamme valmiit reseptit ympäristöystävälliseen tuotantoon. Toimitamme kasvinviljely- sekä kotieläintuotannossa tutkittua ja testattua tietoa suomalaisille tiloille.

Autamme asiakkaitamme tuottamaan parasta pellosta pöytään vastuullisesti, kestävästi ja kannattavasti. Tutkitut ja testatut ratkaisumme konkretisoituvat asiakkaillemme palveluina ja tuotteina, kuten tehokkaina ja tuotantoa parantavina rehuina, siemeninä ja lannoitteina. 

Kahden yhtiön toimintamalli

Keväällä 2023 yhtiön liiketoiminta jaettiin kahdeksi erilliseksi yhtiöksi, jossa Lantmännen Agro Oy vastaa rehu- ja siementuotannosta, hankinnasta ja logistiikasta sekä tuotteiden ja palveluiden myynnistä viljelijöille asiakkuusvastaavien ja omien vähittäiskauppojen kautta. 

Lantmännen Agro Kauppiaat Oy vastaa Lantmännen Agro ketjun kehittämisestä ja ketjun tuesta, sekä tuotantotarvikkeiden, kone- ja tarvikekaupan myynnistä ja myynnin tuesta. Yhtiö käyttää hankinnassaan ja markkinoinnissaan sekä muissa tukitoiminnoissaan Lantmännen Agro Oy:n yhteisiä palveluita.

Lantmännen

Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjoismaissa. Lantmännenin omistaa 19 000 ruotsalaista maanviljelijää. Yrityksemme työllistää 10 000 henkilöä, sillä on toimintaa yli 20 maassa ja sen vuotuinen liikevaihto on 50 miljardia Ruotsin kruunua. Otamme vastuun koko arvoketjusta pellosta pöytään tutkimuksen ja muun toimintamme avulla. www.lantmannen.com

Lantmännen Agro sosiaalisessa mediassa

Facebook: @lantmannenagro
Instagram: @lantmannenagro

Yhteystiedot

Lantmännen Agro asiakaspalvelu
Puh. 0207 708 870, ma-pe klo 8-16
asiakaspalvelu.agro@lantmannen.com

Lantmännen Agro Oy
Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa / Humalistonkatu 1, 20100 Turku
Sähköposti: etunimi.sukunimi@lantmannen.com
Y-tunnus: 2825061-8