Milloin torstai 17. lokakuuta 2024 9.00 - lauantai 19. lokakuuta 2024 16.00 Lisää kalenteriin
Missä Helsingin Messukeskus Katso kartalla

Helsingin MaatalousKonemessut järjestetään 17. – 19.10.2024 Helsingin Messukeskuksessa nyt kolmatta kertaa. Lantmännen Agro on mukana messuilla.

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään tämän vuoden päätapahtuma eli MaatalousKonemessut 2024. Lantmännen Agro on yksi messujen pääyhteistyökumppaneista. 

Löydät osastoltamme laajan ja monipuolisen kattauksen työkoneita. Tule, koe ja näe ensimmäisten joukossa tämän kauden kiinnostavimmat uutuudet ja kestosuosikit. Lisäksi asiantuntijamme esittelevät sekä edustamiamme konetarvikkeita että tuotantopanoksia ja pääset keskustelemaan jälkimarkkinointiin liittyvistä asioista.

Rehumyynnin asiakkuusvastaavat, viljayksikön edustajat sekä koetilamme asiantuntija ovat tavattavissa koko messujen ajan ja he ovat valmiina etsimään kanssasi sinun toiveidesi mukaisia ja tilallesi sopivia ratkaisuja. Ulko-osastollamme pääset työnäytöksissä tutustumaan Hakki Pilkkeen klapikoneisiin ja Weidemannin pienkuormaimiin tositoiminnassa. 

Lisää infoa messuista ja yhteistyökumppaneistamme lähempänä messuja verkkosivuiltamme ja sosiaalisen median kanavistamme.

Nähdään messuilla! 


Messuilla esillä olevat yhteistyökumppanimme ja tuotebrändit

3500 m2 osastollamme on suuri joukko yhteistyökumppaneita kertomassa tuotteistaan ja parhaista ratkaisuista juuri sinun tarpeisiin.


Suomen suurin maa- ja metsätalousalan sisänäyttely MaatalousKonemessut järjestetään 13.-15.10. Helsingissä. Messuilla esitellään kattavasti uudet koneet, laitteet ja palvelut. Mukana on yli 350 näytteilleasettajaa.

Tänä vuonna keskeisiä aiheita messuilla ovat datalla johtaminen, kestävä ruokajärjestelmä ja huoltovarmuus,  CAP 27, ympäristöasiat, biokaasu ja energia, kotieläintuotanto ja eläinten hyvinvointi, metsäohjelma sekä työssä jaksaminen. Omana kokonaisuutenaan on lisäksi Smart Farming. 

Kävijäksi kannattaa rekisteröityä etukäteen. Rekisteröitymällä ennakkoon, pääsee ohituskaistaa pitkin sisään Helsingin Messukeskukseen.

Lisää messuista www.maatalouskonemessut.fi

 

Messut on avoinna:
To 13.10. klo 9-17
Pe 14.10. klo 9-17
La 15.10. klo 9-16