Nautamannekiini-valokuvakilpailu

Lantmännen Agro kauppiaat tuovat pian markkinoille karjatiloille suunnatun kokonaisvaltaisen Pellosta ruokintapöytään -ohjelman. Nyt etsimme uutuusrehuille sopivia kuvauksellisia ”nautamannekiineja”.

Valokuvakilpailun tavoitteena on löytää mahdollisimman hyvin seuraavien tuotteiden teemaan sopivia malleja:

- Maittava-robottirehu
- Komia-kasvatusrehu
- Reipas-vasikkarehu

Osallistu kisaan näin:

1. Ota kuva lypsylehmästä, lihanaudasta tai vasikasta, joka sopii johonkin em. teemaan.

2. Lähetä mahdollisimman hyvälaatuinen kuva (1Mt), PSD- tai JPEG-muodossa 22.4.2023 mennessä osoitteeseen markkinointi@lantmannen.com. Liitä mukaan myös nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi mahdollista yhteydenottoa varten. Kirjoita viestin aihekenttään ”Nautamannekiini-valokuvakilpailu”.

Palkintona Päivi Latvalan voittokuvasta maalaama taulu

Kilpailun palkintona jokaisen teeman parhaimman kuvan lähettäjä saa eläinmaalari Päivi Latvalan maalauksen omasta kisakuvastaan. Maalausten koko on 50x50 cm (arvo n.500 €). Taiteilija ja järjestäjä valitsevat kuvien joukosta yhdessä voittajat. Valintakriteereinä:

  • Teemaa ilmentävä
  • Maalauksellisuus

Valokuvakilpailun säännöt

1. Kilpailu
Nautamannekiini–valokuvakilpailu on ilmainen, kaikille avoin valokuvauskilpailu. Kilpailuaika on 13.-22.4.2023. Kilpailun järjestäjänä toimii Lantmännen Agro Kauppiaat Oy.

2. Kilpailukuvat ja kuvaajan vastuu
– Kilpailukuva saa olla aikaisemmin muualla julkaistu
– Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama
– Kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet
– Kuvan pitää olla kuvattu Suomessa
– Max 3kpl kuvia/ kilpailija

3. Kilpailukuvien lähettäminen ja kuvakoko
– Kisakuvat lähetetään sähköpostilla osoitteeseen markkinointi@lantmannen.com
– Kuvat PSD- tai JPEG-muodossa, vähintään 1 Mt kokoisena

4. Kuvien käyttöoikeus
– Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla 
– Kuvakisan järjestäjä pidättää oikeuden voittajakuvien sekä voittajakuvista tehtyjen maalausten digikuvien käyttöön Lantmännen Agron markkinoinnissa ja viestinnässä.
- Jos minkään tiettyyn teemaan lähetetyistä kuvista ei katsota täyttävän voittokriteereitä, ei järjestäjä sitoudu valitsemaan voittajakuvaa eikä teettämään taulua kyseessä olevan teeman osalta.

5. Palkinnot
Järjestäjä valitsee yhteistyössä taiteilijan kanssa jokaisesta teemasta parhaimman ja maalauksellisimman valokuvan. Päätöksestä ei voi valittaa. Jokaisen teeman parhaan valokuvan lähettänyt saa palkinnokseen eläinmaalari Päivi Latvalan voittajavalokuvasta maalaaman 50x50 cm kokoisen taulun (arvo n. 500 €).

6. Tietosuoja
Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Voittajien nimet saatetaan julkaista järjestäjän www-sivuilla ja sosiaalisen median sivustoilla.

7. Sääntöjen hyväksyminen
Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Lantmännen Agro Kauppiaat Oy pidättää oikeudet sääntöjen muutoksiin. Osallistuvat vapauttavat Lantmännen Agro Kauppiaat Oy:n kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta Nautamannekiini-valokuvakilpailuun.

Kilpailu ei ole Instagramin tai Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin tai Facebookiin.