Oletko yrittäjähenkinen? Nautitko itsenäisestä työstä, asiakaspalvelusta ja myyntitiimin johtamisesta? Jos vastasit näihin kyllä, kannattaa sinun jatkaa lukemista!

Lantmännen Agro Oy on suomalainen maatalousalan yritys. Kuulumme Lantmännen konserniin, joka on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalous-, kone-, bioenergia- sekä elintarvikealalla Pohjoismaissa.

Asiakkaitamme ovat mm. maa- ja metsätalousyrittäjät, koneurakoitsijat, hevosalan ammattilaiset sekä harrastajat. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme tuottamaan kuluttajille terveellistä ruokaa kestävästi, tehokkaasti ja kannattavasti. Haluamme varmistaa kotimaisen alkutuotannon elinvoimaisuuden nyt ja tulevaisuudessa. Siksi tarjoamme vain parasta suomalaiselle maataloudelle.

Vähittäiskaupan toimintaamme johtaa kauppias paikallisena itsenäisenä yrittäjänä. Kauppiaat ja heidän myynnin ammattilaisensa tuntevat alueensa asiakkaiden erityistarpeet ja paikalliset tuotanto-olosuhteet.

Voit aloittaa kauppaverkostomme toimipisteen tehtävissä ja koulutuksen kautta edetä kauppiasyrittäjäksi omaan kauppapaikkaan.

Kauppiasvalmennuksemme antaa eväitä uusille yrittäjille

Valmennusohjelma koostuu neljästä kaksipäiväisestä lähiopetusjaksosta, joissa käsitellään laajasti kauppiasyrittämiseen liittyviä asioita kuten toimintaympäristömme muutoksia, liiketoiminnan kehittämistä, henkilöstöjohtamista ja yrityksen talousasioita. Valmennukseen voi osallistua hyvin myös työn ohessa. Etsimme tarvittaessa sinulle myös koulutuksen ajaksi harjoittelupaikan, joten pääset heti hyödyntämään käytännön taitoja.

Tuemme aloittavaa yrittäjää yritystoiminnan käynnistymisvaiheessa ja takaamme aloittavan kauppiasyrityksen rahoituksen, joten kysy rohkeasti lisää aluepäälliköiltämme:

Hannu Kaisto (Pohjois-Suomi)
puh. 0500 306 239
hannu.kaisto@lantmannen.com

Tarvo Metsämäki (Etelä-Suomi)
puh. 050 502 3406
tarvo.metsamaki@lantmannen.com

Maatalouskauppias yhdistys Ry

Maatalouskauppias yhdistys Ry on Lantmännen Agro kauppiaiden yhteistoiminta- ja edunvalvontayhdistys, jonka tehtävänä on kehittää ja vahvistaa Lantmännen Agro kauppiasyrittäjyyttä sekä ajaa kauppiaiden yhteisiä etuja kauppiaiden ja Lantmännen Agron välisessä kaupallisessa yhteistyössä. Kauppiaita edustavat yhteistyössä keskuudestaan valitsemat luottamuskauppiaat, jotka valitaan vuosittain Maatalouskauppias yhdistys Ry:n vuosikokouksessa.

Yhdistyksen kautta kauppiaat saavat mm. koulutusta, liiketoimintaan liittyviä palveluita sekä lainopillista neuvontaa. Yhdistys myös tukee oppilaitosyhteistyötä maatalousalan oppilaitoksissa sekä jakaa vuosittain stipendejä alan opiskelijoille.