Jani Pukaralammi voitti koko kesän YaraVitat

Julkaistu 28.02.2019 klo 9.45 | Päivitetty 28.02.2019 klo 9.50

Ensimmäinen arvonta on suoritettu, vielä on kuitenkin kaksinkertainen mahdollisuus voittaa. Osallistu Lantmännenin huikeaan YaraVita-lehtilannoite arvontaan!

Jani Pukaralammi voitti YaraVita lehtilannoitteet koko tilan tarpeisiin tulevalle kesälle. ”Kyllä minä lottoan, mutta yleensä en voita” kommentoi Jani vaatimattomasti, kun hän kuuli onnettaren suosineen juuri häntä.

Jani viljelee Honkajoella reilun parin sadan hehtaarin alalla nurmea oman lypsykarjan tarpeisiin. Syöjiä riittää, tällä hetkellä navetassa nauttii hyvästä rehusta noin 120 lypsävää ja nuorkarjaa. Pukaralammin tilalla nurmet lannoitetaan huolella. Karjanlannan lisäksi lannoituksessa on mukana laadukkaat suomalaiset YaraMila NK 2, YaraMila Y 25 ja YaraMila Y 5 -rakeet.

YaraVita-lehtilannoitteet ovat jo entuudestaan tuttuja Janille. Tilalla on käytetty YaraVita Mancozin ja YaraVita Thiotrac 300 tuotteita nurmenlehtilannoituksessa jo vuosia. Resepti lehtilannoitukseen on suunniteltu yhdessä paikallisen Kankaanpään Lantmännen Agron myyjän kanssa. ”Kyllä toimii, rikkaruiskutuksen yhteydessä ollaan YaraVitat levitetty. Heti ruiskutuksen jälkeen tuntuu, että nurmella menee hetkeksi pause päälle, mutta noin viikon kuluttua kasvusto on näyttänyt tosi hyvältä, tumman vihreältä ja tuuhealta”, tuumaa Jani aiempien vuosien kokemuksen pohjalta.

Laadukasta rehua on lemmuille luvassa jatkossakin, kun ensi kesänä tilan nurmille ruiskutetaan tutun reseptin mukaisesti arvonnassa voitetut koko tilan YaraVita lehtilannoitteet, YaraVita Mancozin (1 l/ha) ja YaraVita Thiotrac 300 (5 l/ha)!