Sinivalkoinen juhlarae nyt saatavilla

Julkaistu 30.11.2017 klo 15.07 | Päivitetty 01.12.2017 klo 8.09

Suomi 100-juhlavuoden kunniaksi Yara valmistaa juhlaerän sinivalkoista YaraMila Y 3 –lannoitetta. Yaramila Y 3 (23-3-8-3) on moniravinteinen lannoite viljoille, öljykasveille ja nurmille. Juhlarae on myynnissä joulukuussa ja tilatoimitukset alkavat tammikuussa.

Lue lisää YaraMila Y 3 -lannoitteesta »

Lannoitusratkaisujen tarjoajana Yara ja Lantmännen Agro tekevät tutkimustyötä tehokkaiden ja kestävien ratkaisujen luomiseksi. Vuosittain tutkimusta tehdään kaikilla tärkeimmillä viljelyskasveilla tuhansien koeruutujen alalla sekä Hauholla Lantmännen Agron koetilalla että Vihdissä Yaran tutkimusverkostoon kuuluvalla Kotkaniemen koetilalla.

Yara on investoinut Suomen toimintoihin lähes 800 miljoonaa euroa vuodesta 2008. Investoinneissa on keskitytty tuottavuuden ohella turvallisuuden kehittämiseen ja ympäristöystävällisempään tuotantotapaan. Suomessa lannoitetuotannolla on pitkät perinteet, sillä lannoitteiden valmistus on alkanut meillä jo 1920-luvulla.

Ostamalla Yaran kotimaassa valmistettuja, Avainlippu -merkillä varustettuja YaraMila- ja YaraBela-lannoitteita viljelijät työllistävät suomalaisia. Lannoitteet valmistetaan Uudenkaupungin ja Siilinjärven tehtailla. Yara työllistää Suomessa noin 900 henkeä, ja kokonaisuudessaan työllisyysvaikutus on reilu 4 000 henkeä.

Lantmännen Agro palvelee suomalaista maanviljelijää koko maan kattavan Lantmännen Agro –ketjun kautta. Uskomme, että paikallinen, kotimainen kauppias tuntee asiakkaiden tarpeet parhaiten. Tarjoamme näin tehokkaan ja luotettavan kumppanin maatalouden eri osa-alueiden hankintoihin.

Suosi suomalaista Yaran sivuilla »