Uusia myyjiä valmistui Lantmännen Myyntiakatemiasta

Lantmännen Myyntiakatemia I-valmennusohjelmasta valmistui maaliskuussa 19 uutta myyjää.

Valmennus toteutettiin Lantmännen Agron ja Rastor instituutin yhteistyönä. Opiskelijat suorittivat valmennuksen työn ohessa ja saivat opiskeluistaan myös ammattitutkinnon.

”Maatilojen määrä vähenee ja koko kasvaa. Samalla asiakkaidemme vaatimukset osaavalle ja ammattitaitoiselle myyntityölle lisääntyy jatkuvasti. Meillä Lantmännen Agrossa on tärkeää, että myyjämme ovat ammattitaitoisia ja aktiivisia, joten panostamme henkilöstömme ja myyjiemme osaamiseen jatkossa paljon” kertoo Lantmännen Agron kaupallinen johtaja Janne Mäkikalli.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon tavoite on valmentaa uudet työnsä aloittaneet myyjät ratkaisumyynnin ammattilaiseksi. Koulutus kesti vuoden ja tutkintoon sisältyi ohjattua etäopiskelua sekä kymmenen lähikoulutuspäivää, joista suurin osa kuitenkin pidettiin vallinneen Korona-tilanteen takia Teams-etävalmennuksina. Tuo ei kuitenkaan haitannut opiskelijoiden motivaatiota, samalla opittiin tehokasta etämyynnin toteutusta digitaalisin keinoin. Jokaisella opiskelijalla oli oma henkilökohtainen opiskeluohjelma, johon sisältyi opintoja myynnissä tarvittavista vuorovaikutustaidoista, oman myyntiprosessin suunnittelusta ja kehittämisestä, taloudesta, tuloksellisesta ja arvopohjaisesta myynnistä, sekä oman myyntityön johtamisesta ja omasta ajanhallinnasta.

”Meillä on nyt käynnissä myös Kauppiasvalmennus-kurssi josta on valmistumassa uusia kauppiasyrittäjiä ja myynnin johtajia, sekä Lantmännen Myyntiakatemia II- koulutus, joka tarjoaa valmennusta jo kokeneemmille myyjillemme”. Osa valmistuneista pääsi maaliskuun lopussa Tampereella pidettyyn valmistumistilaisuuteen, josta kuva alla. Onnea kaikille valmistuneille ammattimyyjillemme!