MaatalousKone-messuilla palkitut

Lantmännen Agro yhteistyökumppaneineen sai jälleen peräti kolme tunnustusta MaatalousKonemessujen uutuustuotekilpailusta. Dataväxtin Logmaster palkittiin hopeamitalilla ja MULTIVAN uudistuneet sähkösyöttöiset kylvökoneet – eCerex ja eForte – palkittiin yhdessä ruisvehnä sopimusviljelyn kanssa kunniamaininnalla.

Logmaster-tiedonkeruujärjestelmä vakuutti tuomariston

Arvovaltaisen MaataousKonemessujen raadinmuodosti tänä vuonna Piia Lehojärvi, Eemeli Linna ja Pentti Törmä. Koska mikään 118 ehdotetusta uutuudesta ei saavuttanut kultasijaa, oli Logmasterin hopeasijoitus sitäkin merkittävämpi.

Palkintoraati vakuuttui seuraavasta:

  • "Dataväxt Logmaster tarjoaa monipuolisen telematiikkaohjelmiston edullisesti ja helposti ilman merkkisidonnaisuuksia. Se kerää tiedot mm. koneen sijainnista, käynnissä olosta, polttoaineen kulutuksesta sekä moottorin kuormituksesta, ja luo niiden pohjalta automaattisesti Logmaster-ohjelmaan laajan raportin. Tietoja voidaan käyttää esimerkiksi tuotannon kehittämisen, urakoinnin laskutuksen tai lohkomuistiinpanojen perustana."

Logmasterin ilmeisistä käytännönhyödyistä voit lukea lisää täältä.

MULTIVAN eCerex ja eForte ansaitsivat kunniamaininnan

Tänä syksynä lanseeratut eCerex ja eForte kylvölannoittimet mahdollistavat entistä paremmin täsmäviljelyratkaisujen hyödyntämisen ja tuotantopanosten tehokkaamman hyödyntämisen. Käytettävyys on helpottunut muunmuassa kiertokokeen yksinkertaistumisena ja vähäisempi vetotehontarve vähentää polttoaineenkulutusta. Näistä ja muista uudistusten käytännönvaikutuksista voit lukea lisää täältä.

Lantmännen  Agro loi kunniamaininnalla palkitun markkinan ruisvehnän tuotannolle Suomessa

Talvenkestävä ja satoisa ruisvehnä luo viljelijöille turvallisen tavan monipuolistaa viljelykiertoa ja kasvattaa satotasoja. Rehuarvoiltaan erinomainen kasvi on tervetullut lisä sekä rehutehtaiden raaka-ainevalikoimaan että tilojen omaan syöttöön, joten suomalaiset kotieläintilatkin hyötyvät uudistuksesta. Tuomalla sopivia lajikkeita markkinoille Lantmännen Agro helpottaa myös viljelypinta-alan lisäämistä käytännössä ja koetilamme tuottama ruisvehnän viljelyohjelma on kaikkien viljelijöiden saatavilla täällä.

Tavoitteemme on tarjota parasta suomalaiselle maataloudelle

Olemme omasta ja yhteistyökumppaneidemme puolesta ylpeitä ja iloisia saamistamme tunnustuksista sekä tuotteista, joiden avulla voimme tarjota parasta suomalaiselle maataloudelle. Vuosittain saamamme palkinnot merkitsevät meille myös sitä, että olemme onnistuneet tavoitteessamme olla edelläkävijä. 

Kiitämme asiakkaitamme luottamuksesta, yhteistyökumppaneitamme hyvästä yhteistyöstä sekä arvoisaa raatia saamistamme huomionosoituksista. Tästä on hyvä jatkaa.