Lantmännen Agro koetila

Yhteystiedot

Osoite

Hahkialantie 57
14700 Hauho

Maantieteellisesti koetilan sijainti on ihanteellisessa paikassa eteläisessä Hämeessä Hauholla. Siellä suoritettavien koe- ja tutkimustoiminnan tulokset ovat käyttökelpoisia mahdollisimman laajoja valtakunnan osia ajatellen. Koetilan tutkimus- ja koetoiminta tuottaa tietoa ja löytää tehokkaita ratkaisuja käytännön viljelyyn.

Siemenkeskuksen yhteystiedot »

Puhelin

0207 708 800

Viljalaboratorio

Analyysipalvelut kaupoille
Puh. 050 531 8931
viljalaboratorio@lantmannen.com

Henkilökunta

Milla Välisalo

tutkimuspäällikkö

Olen koulutukseltani kasvinviljely-agronomi ja toiminut koetilalla tutkijana ja sittemmin myös tutkimuspäällikkönä vuodesta 2013, ensin kasvinsuojeluaineiden testauksessa ja nykyään lajiketutkimukseen keskittyen. Kaikki viljelykasvit ja niihin liittyvä kiinnostaa valtavasti ja on lähellä sydäntä, mutta erityisesti hurmaannun nurmikasveista.

More information

Anni Kymäläinen

tutkija

Kasvinviljelytieteiden maisteri ja agronomi. Koetoiminnassamme vastaan kasvinsuojelukokeista ja viljelyteknisistä kokeista sekä myös kevätvehnän lajiketestauksesta. Olen toiminut Lantmännen Agrossa myös kasvinsuojeluaineiden tuotepäällikkönä, joten luvassa kirjoituksia erityisesti kasviterveydestä, lannoituksesta ja koetoiminnan arjesta.

Lisää tietoa

Kalle Kärki

tilanhoitaja

Tomi Myyryläinen

kenttämestari

Noora Berg

tutkimusmestari

Raili Ali-Kippari

laboratorioanalyytikko