Neljä hyvää syytä valita aito Trimble-automaattiohjaus

Automaattiohjauksen käyttö tuo selvää säästöä konekustannuksissa, kun samaan aikaan ei tarvitse jatkuvasti tarkkailla ajolinjoja ja ylimääräinen ajo pystytään minimoimaan.

 

Jos tilasi koostuu esimerkiksi useista monimuotoisista lohkoista, kaarevista ajolinjoista ja tarvitset helppokäyttöistä apuvälinettä lannoitteen levitykseen, on Trimble erinomainen ratkaisu siihen.

Trimblen automaattiohjausjärjestelmät sekä ajo-opastimet ovat olleet suosittuja Suomessa jo yli kymmenen vuoden ajan ja määrä jatkaa kasvuaan. Syitä menestykseen on monia, mutta tässä lyhyesti niistä neljä tärkeintä. 

Suomen vahvin käytön tuki ja neuvonta Dataväxtiltä

Asiakkaamme saavat huippuluokan tukea, suomenkielisenä ja nopeasti. Meidän asiakkaanamme et jää yksin uuden teknologian kanssa.

Monipuoliset ajolinjavaihtoehdot

Trimblen ajo-opastustoiminnot ovat vailla vertaa, erityisesti monimuotoisilla lohkoilla, kaarevilla ajolinjoilla tai päistetoimintoja käytettäessä. Kullekin lohkolle voidaan luoda useampia ajolinjoja, joita voidaan myös vaihdella kesken ajon esimerkiksi kirjavan muotoista lohkoa kylväessä. Myös päisteiden luominen on helppoa, kun työkone on luotu opastimeen oikein.

Laajat täsmäviljelymahdollisuudet

Lohkoautomatiikka ja paikkakohtainen lannoitus toimii Trimblellä ISOBUS-järjestelmän lisäksi myös perinteisellä sarjaporttiliitännällä useiden eri työkoneiden kanssa.

 

Erinomainen jälleenmyyntiarvo

Aito Trimble pitää erittäin hyvin arvonsa, jolloin se on varma valinta erityisesti kasvaville ja kehittyville tiloille.

 

Trimble-automaattiohjausjärjestelmästä sekä eri ajo-opastinvaihtoehdoista saat lisätietoa lähimmästä Lantmännen Agro -myymälästä tai aina voit myös soittaa suoraan alueesi työkonemyyjälle ja kysyä häneltä.