Miksi juuri sinun kannattaisi hankkia Biojackin energiakoura?

Biojackin erikoisuus on 4 – IN – 1 eli yhdestä kourasta löytyy neljä eri ominaisuutta, jotka helpottavat ja nopeuttavat käyttäjien työntekoa: katkaisu, karsinta, kuormaus ja joukkokäsittely.

Katkaisu tapahtuu liikkuvalla veitsiterällä eli terää käytetään oman sylinterin avulla. Tämä mahdollistaa erinomaiset kuormausominaisuudet, koska veitsen saa jätettyä teräkoteloon kokonaan sisälle kuormauksen ajaksi. Eli terä ei ole milloinkaan edessä, kun puuta kuormataan eikä sitä tarvitse erikseen irrottaa pulteistaan.

Biojackin 180 - 300 -malleissa on vakiona karsivat kourat, jotka mahdollistavat pystykarsinnan molempiin suuntiin eli alhaalta ylös tai ylhäältä alaspäin. Kouriin on myös mahdollista hankkia lisävarusteena joukkokäsittelykourat, jotka mahdollistavat tehokkaan ja taloudellisen pienten puiden keruun.

Ja kaikki tämä vain kahdella letkulla eli kouran ympäripyörivyys säilyy. Asennukseen tarvitaan ainoastaan normaalin kuormauskouran paine- ja paluuletkut rotaattorilta ja koura on toimintavalmis. Ylimääräisiä hydrauliikkaletkuja tai sähköjohtoja ei tarvitse asentaa kouralle.


Biojack Oy on perheyritys Salossa, Varsinais-Suomessa. Kaikki Biojack-tuotteet valmistetaan Suomessa. Tutustu Biojack-valikoimaan »