Erinomainen muokkaustulos Multiva DiscMaster -putkipakkerilla

Multivan DiscMaster-lautasmuokkaimen saa nyt myös putkipakkerilla. Koneen perusrunko on yhtä vahva ja kestävärakenteinen kuin levyjyrällisissä malleissa. Lautasmuokkain muokkaa ja murustaa maan tehokkaasti koko työleveydeltä. Pakkerin kevyen rakenteen ansiosta pellon pinta jää kuohkeaksi. Putkipakkerillinen lautasmuokkain sopii myös pienemmälle traktorille kuin levyjyrällinen.

5 syytä valita Multiva-lautasmuokkain

  1. Erinomainen muokkaustulos 
  2. Toimintavarmuutta olkisissakin olosuhteissa
  3. Kestävyyttä ja toimintavarmuutta vuodesta toiseen
  4. Käytännöllinen hinausvarustus
  5. Tarkka ja helppokäyttöinen työsyvyyden säätö

1. Erinomainen muokkaustulos

Multiva Discmaster -lautasmuokkaimen lautasien aggressiivinen muokkauskulma takaa erinomaisen muokkaustuloksen. Maahakuiset lautaset tunkeutuvat kovaankin maahan ja multaa maan ja kasvinjätteet tehokkaasti. Discmaster tekee multauksen laajalla nopeusalueella.

2. Toimintavarmuutta olkisissakin olosuhteissa

Discmasterissa on suuri runkokorkeus (75 cm) ja lautasakselin etäisyys (80 cm). Tämä erittäin avara ja läpäisevä rakenne takaa toimivuuden olkisissakin olosuhteissa. 

3. Kestävyyttä ja toimintavarmuutta vuodesta toiseen

Multivan lautasmuokkaimessa on järeä ja vahva putkipalkkirunko, kestävät kartiomalliset muokkauslautaset sekä järeät lautasvarret. Lautasnavan laakerointi on kestävä ja huoltovapaa. Labyrinttitiivisteellä on saatu lautasnavalle hyvä kosteus- ja pölysuojaus. Laadukas pintakäsittely takaa hyvän maalipinnan vuodesta toiseen. Multiva Discmasterille myönnetäänkin kahden vuoden takuun!

4. Käytännöllinen hinausvarustus

Nostolaitekone on helppo muuttaa hinausvarustuksella puolihinattavaksi koneeksi. Hinattavan koneen maantiekuljetus on miellyttävämpää ja turvallisempaa kuin nostolaitekoneen, ja se myös seuraa pellon pinnan muotoja tarkemmin. Hinattavalla lautasmuokkaimella traktorin taka-akselipaino on päistekäännöksissä pienempi kuin nostolaitekoneella; näin vähennetään maan tiivistymistä.

5. Suomesta parasta muokkausosaamista Suomalaiselle viljelijälle

Multiva on vahvasti mukana tukemassa Suomalaista ruuantuotantoketjua. Viljelijän menestyminen on Multivalle kunnia asia, joten koneet on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin ja pelloille. Tuotekehityksen ansiosta Multiva tarjoaa parhaat agronomiset ja tekniset kylvömuokkausratkaisut.

Multiva on viljelijän tukena koko äkeen elinkaaren ajan. Teknisen neuvonnan ja tuen saa suomeksi suoraan tehtaalta. Saatavana on myös kattava varaosa- ja huoltopalvelut.

 

Multiva DiscMaster -lautasmuokkain putkipakkerilla saatavana vielä kevään peltotöihin.

Sekä 350 että 400 -mallit putkipakkerilla ja hinausvarustuksella:

DiscMaster 350, 13 590 €, alv 0%
DiscMaster 400, 14 690 €, alv 0%

Myös Discmaster 5000 -mallia putkijyrällä saadaan vielä kevätkäyttöön. 

Kysy hintaa ja lisätietoja työkonemyyjiltä.

Hinta (alv 0%) voimassa 23.5.2024 asti tai niin kauan kuin varattu erä riittää. Mahdolliset toimituskulut eivät sisälly hintoihin. Kuvissa mahdollisesti hintaan kuulumattomia lisävarusteita.