"Sykkivät suuttimet" - loistava valinta maanviljelijöille

Hardin ohjatut pulssisuuttimet ovat tärkeä työkalu maataloudessa kasvinsuojeluaineiden levittämiseen viljelykasveille tasaisesti ja tehokkaasti. Hardi on yksi johtavista pulssisuuttimien valmistajista ja uuden Aeon-kasvinsuojeluruiskumallin myötä Hardi ottaa jälleen yhden edistysaskeleen tällä saralla.

Hardin suuttimilla on useita etuja kilpailijoihin verrattuna. Ensinnäkin ne on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja helppohoitoisiksi sekä toimimaan monenlaisissa olosuhteissa, myös kaarreajossa.

Toinen Hardin pulssisuuttimien etu on niiden suuri tarkkuus ja luotettavuus. Suuttimet on suunniteltu siten, että kemikaalit jakautuvat tasaisesti. Tasainen jakautuminen on ratkaisevan tärkeää optimaalisten tulosten saavuttamiseksi viljelykasveilla. Suuttimet on myös valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ja ne käyvät läpi tiukat testit ja laadunvalvonnan, jotta varmistetaan niiden moitteeton toiminta.

Hardin pulssisuuttimet ovat tärkeä osa nykyaikaista maatalousteknologiaa. Vähentämällä kasvinsuojeluaineiden yliannostusta ja ajelehtimista ne vähentävät ympäristövaikutuksia ja edistävät kestävämpää maataloutta. Suuren tarkkuuden ja luotettavuuden, pitkän käyttöiän ja ympäristöystävällisten ominaisuuksien ansiosta Hardin pulsoivat suuttimet ovat erinomainen valinta maanviljelijöille, jotka haluavat maksimoida tuotantonsa ja vähentää samalla ympäristövaikutuksia ja kustannuksia.

Kysy lisää Hardin suuttimista ja AEON- kasvisuojeluruiskuista Lantmännen Agro työkonemyyjiltä.


Videolta (oikealla) voit katsoa uudesta Hardi AEONin ominaisuuksista tarkemmin. Video on ruotsinkielinen, mutta Youtuben videon asetuksista voit lisätä myös suomenkielisen tekstityksen (Tekstitykset > Automaattinen käännös > Suomi). 

YouTube preview