Markku Multamäki on Lantmännen Agron uusi toimitusjohtaja

Markku Multamäki aloittaa 2. lokakuuta Lantmännen Agron toimitusjohtajana.

Lantmännen Agro on kehittynyt yhdeksi johtavista toimijoista Suomen maatalousmarkkinoilla. Keväällä 2023 liiketoiminta jaettiin kahdeksi erilliseksi yhtiöksi, joissa Lantmännen Agro Oy vastaa yhteisestä hankinnasta ja logistiikasta, rehu- ja siementuotannosta sekä myynnistä viljelijöille asiakkuusvastaavien ja omien vähittäiskauppojen kautta. Lantmännen Agro Kauppiaat Oy vastaa myynnistä itsenäisten Lantmännen Agro -ketjun jälleenmyyjien kautta.

- Lantmännen Agron ketjukauppiailla on tärkeä rooli liiketoimintamallissamme. Uuden organisaatiomme avulla ja yhdessä Markun kanssa meillä on entistä paremmat edellytykset kehittää toimintaamme tiiviissä yhteistyössä, sanoo Lantmännen Agro Kauppiaat Oy:n toimitusjohtaja Janne Mäkikalli.

Markku Multamäki tulee Lantmännenille SSAB:ltä, jossa hän on toiminut useissa johtotehtävissä, viimeisimpänä vastaten Specialty Products -yksiköstä. Markku aloittaa uudessa tehtävässään Lantmännen Agro Oy:n toimitusjohtajana 2.10.2023.

- Olen erittäin iloinen tilaisuudesta työskennellä Lantmännenin kaltaisessa eteenpäin katsovassa yrityksessä. Lantmännenillä on tärkeä rooli suomalaisen maatalouden kehittämisessä, koko ketjussa pellosta pöytään. Suomalaisilla viljelijöillä on ollut haastava vuosi. Yhdessä asiakkaidemme, kumppaniemme ja Lantmännen Agro Oy:n tiimin kanssa tulemme tekemään työtä tavoitteenamme kehittää sekä liiketoimintaamme että toimialaa, sanoo Markku Multamäki.

Toimitusjohtajat Markku Multamäki (vas) ja Janne Mäkikalli panostavat yhteistyöhön ja toiminnan kehittämiseen.

Lisätietoja:

Markku Multamäki, toimitusjohtaja, Lantmännen Agro Oy
Puh. 050 314 3628
markku.multamaki@lantmannen.com

Janne Mäkikalli, toimitusjohtaja, Lantmännen Agro Kauppiaat Oy
Puh. 050 594 5290
janne.makikalli@lantmannen.com