Ennätysmäärä kävijöitä KoneAgriassa – katso tunnelmat osastolta

KoneAgria on pulkassa ja tulokset häkellyttävät! Katso tunnelmat osastoltamme vuoden parhaasta tapahtumasta.

YouTube preview


Vuoden tärkein maa- ja metsätalousammattilaisten tapahtuma KoneAgria kokosi yhteen ennätysmäärän kävijöitä. Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen kokoontui 425 yritystä ja ja tapahtumassa vieraili yli 17 200 ammattilaista, mikä on 17 % enemmän edelliskertaan verrattuna!

Tunnelma messuosastollamme oli erinomainen koko messujen ajan. 3 600 neliön osastomme kokosi yhteen kiinnostavimmat uutuudet ja parhaat innovaatiot maatalouskoneista, siemenistä, rehuista ja muista tuotantotarvikkeista. Katso kuvakavalkadi ja video - ja tiedät mistä puhutaan.

Osastollamme työskenteli kolmen päivän aikana 222 koneiden erikoismyyjää, asiakkuusvastaavaa, tuotepäällikköä ja tavarantoimittajaa. Osastolla käytiin tuhansia keskusteluja ja ihailtiin mm. uutta messuilla paljastettua Multiva eCerex -kylvölannoitinta.

Kahvipisteellämme nautittiin yhteensä huimat 8 000 pullaa kahvin ja teen kera. Pullat osastollemme toimitti Lantmännen Suomen sisaryhtiömme Vaasan.

Kiitokset kaikille Lantmännen Agron osastolla vierailleille hyvistä keskusteluista! Nähdään pian tulevissa tapahtumissa, kaupoilla, sekä tilakäyntien yhteydessä!