CEMO-säiliöillä varaudut polttoaineiden hintavaihteluihin

CEMO-varasto- ja tankkaussäiliöt tarjoavat joustavan mahdollisuuden varautua diesel- ja polttoöljyn hinnanvaihteluihin. Siirrettävät tankkaussäilöt ovat käteviä mukaan otettavaksi pellolle, metsään tai muihin urakointikohteisiin.

CEMO Cube säiliöt ovat pitkäikäisiä ja ympäristölle turvallisia, sillä ne on valmistettu polyeteenistä kaksoisvaipparakenteella. CEMO on Euroopan johtavia säiliövalmistajia ja yhtiö on perustettu jo yli 60 vuota sitten Saksan Weinstadtissa, missä säiliöitä edelleen valmistetaan.

CEMO Cube premium tankkausasemat 2500 l ja 5000 l säiliöillä

Suurimmat kiinteät CEMO-tankkausasemat ovat hyvin varusteltuja ja ne sisältävät sujuvaan täyttöön ja tankkaukseen tarvittavat varusteet kuten Camlock-korkin, ylitäyttösuojan sekä tankkaukseen tarvittavat letkukelan, automaattipistoolin sekä määrä- ja virtausmittarin. Sekä 2500 l että 5000 l säiliöitä voi tarvittaessa laajentaa rinnakkaisella samankokoisella lisäsäiliöllä tilavuuden tuplaamiseksi. 5000 l Cube-säiliöstä on tarjolla oma malli, joka voidaan liittää helposti kuivurikäyttöä varten sekä käyttää samalla myös tankkausasemana.

Pienempiä tankkausasemia valmistetaan edelleen ruostumattomasta teräksestä (1000 l) tai teräksen ja muovin yhdistelmänä (1500 l) CEMO Unitank tuotemerkillä.

Siirrettävä CEMO monipuoliseen käyttöön maa- ja metsätaloudessa

Siirrettävät tankkaussäiliöt ja -kärryt ovat käteviä edullisia säiliöitä dieselöljyn varastointiin ja siirtoon pelto-olosuhteissa, metsässä ja urakoinnissa. Pienimmissä 60 l ja 100 l säiliöissä on pyörät alla helpottamaan käsittelyä ja siirtoa esim. peltokäytössä. CEMO DT Mobil Easy säiliöitä on saatavana 210- ja 440 l tilavuudella käytettäväksi joko kiinteänä, mutta myös helposti siirrettävänä tankkausasemana tai mukaan otettavaksi esim. paketti- ja lava-autoon. Avolava-autoihin on saatavana myös niihin erikseen suunniteltu 210 l Pick-up säiliö, joka on muotoiltu helpoksi kiinnittää suoraan lavalle.

CEMO on saatavana lisäksi kombisäiliönä, jossa on mahdollisuus yhdistää 440 l dieselsäiliöön 50 l AdBluen tankkaussäiliö. AdBlueta varten on saatavana myös erillisiä CEMO tankkaussäiliöitä tai omaa tynnyrikärryä ja AdBlue uppopumppuja.

Lantmännen Agro on CEMO-säiliöiden maahantuojana varautunut ennakolta kysyntään varastoimalla säiliöitä kokoluokissa, joissa tehdastoimitusajat ovat tavallista pidempiä.

CEMO-tankkaussäiliöistä saa lisää tietoa verkkosivuiltamme sekä Lantmännen Agro kaupoista.

teksti: Kimmo Mäkelä, Lantmännen Agro