Arom Dekorin Ad ProLine® pesuaineet Lantmännen Agron myyntiin

Lantmännen Agro on laajentanut Arom Dekor Kemi Oy:n tarjoamaa tuotevalikoimaa Ad ProLine® pesuaineilla. Valikoimaan valituissa pesuliuoksissa on tuotteita, jotka soveltuvat erilaisten maa- ja metsätalouden koneiden, laitteiden ja ajoneuvojen vaikean lian puhdistamiseen. Arom Dekor valmistaa ja markkinoi pesunesteiden lisäksi myös mm. AdBlue-urealiuoksia sekä jäähdytys- ja tuulilasinpesunesteitä. 

Ad ProLine® Tehopesu 

AD Tehopesuaine on emäksinen tehokas veteen sekoitettava pesuaineliuos, joka soveltuu vaikean lian kuten öljyn sekä rasvan poistoon esim. ajoneuvoissa, koneissa ja laitteissa. Pesuaine voidaan levittää matalapaineruiskulla, annetaan vaikuttaa 3-4 min ajan ja huuhdellaan pois. Pesuaine sisältää biohajoavia tensidejä ja tehoaa vaikeisiin likatyyppeihin sekä soveltuu lian poistoon myös esim. pesun kestäviltä lattiapinnoilta. 

Ad ProLine® APL 100 pesuneste 

APL 100 pesuneste on emäksinen AD Tehopesun kaltainen emäksinen pesuaine. Käyttökohteina on liuotintyyppinen puhdistus koneille, laitteille, sylinterin varsille, korjaamojen lattioille jne. APL 100 liuottaa myös pihkaa ja proteiinilikaa sekä toimii tehokkaasti märilläkin pinnoilla. Korkean pH-arvon johdosta pesuliuosta käsiteltäessä ja käytettäessä tulee suojautua asianmukaisesti.  

Ad ProLine® Citrofoam 

Citrofoam on voimakkaasti vaahtoava emäksinen pesuaine ja rasvanpoistoaine, joka soveltuu ajoneuvojen, julkisivujen ym. pintojen pesuun. Pesuaine liuottaa tehokkaasti tiepölyä, nokea, hyönteisiä tai pigmenttilikaa. Voimakkaan vaahtoamisen ansiosta pesuaine pysyy hyvin puhdistettavalla pinnalla liuottaen likaa. Citrofoam on helppo ja nopea levittää sekä pestä pois puhdistettavilta pinnoilta. Tuotetta voidaan käyttää myös autoshampoona. 

Ad ProLine® Vahashampoo 

Vahashampoo on kaikenlaisten ajoneuvojen tehokkaaseen puhdistukseen tarkoitettu pesuaine. Vahashampoo sisältää aitoa karnaubavahaa, joka jättää suojaavan ja likaa hylkivän pinnan. Pesuaineen vaahtoavat biohajoavat tensidit tehoavat hyvin likaan liuottaen tehokkaasti tiepölyä, liikenteen likaa ja hyönteisiä. Tuote sekoitetaan veteen pesuliuokseksi ohjeen ja lian määrän mukaan. 


Pesuaineita ja voimakkaasti emäksisiä pesunesteitä käytettäessä tulee suojautua asianmukaisesti suojalaseilla ja -käsineillä ym. Pesuainekohtaiset tarkemmat tiedot löytyvät tuotteiden tuoteselosteista sekä käyttöturvallisuustiedotteista. 

Ad ProLine® pesunesteitä on saatavana erikokoisissa käyttöpakkauksissa tuotteesta ja tarpeesta riippuen. Yleisimmät pakkauskoot ovat 1 l pullo sekä 5 l ja 25 l kanisterit (myös 210 l tynnyri). Joitain pesuaineita on saatavana myös käyttövalmiina liuoksena suihkepullossa. Kysy lisää AdProLine® pesuaineista lähimmältä Lantmännen Agro myyjältäsi. 

Katso tuotevalikoimasta tarkemmin: Ad ProLine -tuotteet

 

teksti: Kimmo Mäkelä