AIV-irtoliuosten tilausaikataulu toiselle rehunteolle

Tee tilaus heti ensimmäisen rehunteon jälkeen ja saat toimituksen ennen toista rehuntekoa. Tilaa myös nouto tyhjille AIV-pakkauksille. 

Suomi on jaettu etelä-pohjoissuunnassa kahteen irtojakelualueeseen, joilla molemmilla on oma tilausaikansa. 

Raahen, Vaalan, Nurmeksen ja Lieksan muodostaman linjan sekä niiden eteläpuolisen alueen kesäjakelun liuokset tulee tilata viimeistään 26.6. Tämän linjan pohjoispuolella tilaus tulee tehdä viimeistään 7.7.

AIV-irtoliuokset toimitetaan 200 litran tynnyreihin, 1000 litran IBC-kontteihin tai maatilasäiliöihin. Pienin toimitettava määrä on 1000 litraa. Toimituksen ajankohdasta ilmoitetaan etukäteen tekstiviestillä. Jätä tilaus kaupalle. Mikäli tarvitset apua tuotevalinnassa, ota yhteyttä Lantmännen Agro myyjään.

Muistathan, että pakattuna AIV-liuoksia saa jatkuvasti.

 

Sujuvan toimituksen edellytykset 

 1. Varmista oikeat yhteystiedot.
  Näin irtoauto löytää oikeaan osoitteeseen vaivatta ja tieto tulevasta toimituksesta saavuttaa sinut.

 2. Varaa sopivat astiat.
  Varaa riittävä määrä puhtaita ja ehjiä säiliöitä AIV-liuokselle ja löysää tynnyrien korkit valmiiksi. AIV-tynnyreiden ja IBC-konttien käyttöikä on viisi vuotta valmistuspäivämäärästä laskettuna. Oulun AIV-tehtaan toimittamien tynnyreiden ikä on luettavissa ns. vuosikellosta tynnyrin päältä, ja kontista päivämäärä on luettavissa kehikosta.

 3. Valmistele hyvä purkupaikka
  Varmista, että jakeluautolla on esteetön pääsy astioiden luo. Hyvin korkeissa säiliöissä tulee olla kiinteät tikkaat tai kulkusilta, jolloin irtoliuoksen jakelu ja käsittely on asianmukaista.
  Jätä kuljettajalle ohjeet, mikäli et ole itse paikalla.

  Lue lisää hyvästä purkupaikasta.

Tilaa nouto tyhjille AIV-pakkauksille

Kesä-lokakuussa Eastman ja ja Paketo Recycling Oy järjestävät Vastuullinen Virtanen -astiakierrätyskampanjan. Siinä tyhjät AIV, Eastman Propcorn, Eastman Stabilizer, Mestarin Vahva ja Mestarin Valtti -tuotteiden pakkaukset noudetaan suoraan tilaltasi.

Kampanjan aikana tehdyille noutotilauksille saat kierrätysmaksun puoleen hintaan! Kierrätykseen voit jättää tyhjät 30 litran kanisterit, 200 litran tynnyrit sekä 1000 litran IBC-kontit. Kierrättämällä pakkaukset pidät huolta ympäristöstä ja mahdollistat muovien uudelleenkäytön. 

Lisää tietoa Eastmanin sivuilta. Pakkausten noudon tilauksen ja tarkemmat ohjeet löydät Paketo Recyclingin sivuilta tilauslomakkeen yhteydestä osoitteessa www.paketo.com