Weidemann -kuormaajat Lantmännen Agron edustukseen

Lantmännen Agro ja H.C. Petersen Finland Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen Weidemann -kuormainten myynnistä Lantmännen Agron -ketjun kautta. Yhteistyö alkaa 1.1.2023.

Lantmännen Agro -kaupoista on saatavissa koko Weidemann -mallisto, mutta kone-edustus tulee keskittymään Hoftrac -kuormaimiin. Kuormaimet tunnetaan kompaktista rakenteesta, matalalla olevasta painopisteestä, pienestä kääntösäteestä sekä mittavasta suorituskyvystä. Lisäksi koneet ovat nopeita, joustavia, turvallisia sekä aina käyttövalmiita.

- Olemme hakeneet luotettavaa kumppania kuormainkauppaan ja HCP:stä löysimme sen. Weidemann -tuotteet tunnetaan korkeasta laadusta ja kestävyydestä, jotka takaavat tuotteelle pitkän käyttöiän. Näitä ominaisuuksia haemme kaikissa kone-edustuksissamme, sanoo Lantmännen Agron myyntijohtaja Anssi Peltola.

Weidemann -kuormaimet täydentävät luontevasti Lantmännen Agron monipuolista konevalikoimaa. Koneet ovat olleet myynnissä jo aiemmin muutamilla Lantmännen Agro -kauppiailla, mutta vuoden alusta myynti alkaa kaikissa ketjun kaupoissa.

- Meillä on ollut Weidemannin -kuormaajat myynnissä jo useamman vuoden. Hoftracin perusmallista ja lukuisista lisävarusteista on ollut kätevä muokata juuri asiakkaan käyttötarkoitukseen sopiva kone. Asiakkaina ovat olleet maatilojen lisäksi myös kiinteistöhuollot ja urakoitsijat, kertoo kauppias Tuomas Reinikainen Lantmännen Agro Nivalasta.

Myös HCP:llä ollaan tyytyväisiä yhteistyön laajenemiseen.

- Yhteistyön aloittaminen Lantmännen Agro -ketjun kanssa oli meille luonteva päätös. Oma kokemukseni tähänastisesta yhteistyöstä yksittäisten kauppiaiden kanssa on erinomainen. Lantmännen Agro on valtakunnan kattavalla ketjullaan maatalouden konekaupan huippuammattilainen, jossa osaaminen ja tekemisen meininki ovat huipputasoa. HCP on enemmän kuin tyytyväinen saadessaan kumppanikseen Lantmännen Agron kaltaisen maatalouskonekaupan ekspertin, sanoo HCP:n myyntipäällikkö Kari Knuuttila.

 

Lisätietoja:
Anssi Peltola, myyntijohtaja, Lantmännen Agro Oy
anssi.peltola@lantmannen.com, puh. 050 042 8892

Kari Knuuttila, myyntipäällikkö, H.C. Petersen Finland Oy
kari.knuuttila@hcpetersen.fi, puh. 0400 809 875

 

Lantmännen Agro Oy on suomalainen maatalousalan yritys. Tarjoamme parhaat asiantuntijapalvelut, tuotantopanokset sekä uudet teknologiat erilaisten tilojen tarpeisiin. Tuotamme kestäviä ratkaisuja yhdessä myös yhteistyökumppaneiden sekä paikallisten toimijoiden kanssa. Vähittäiskaupan toimintaa johtaa kauppias paikallisena yrittäjänä. Kauppiaat ja myynnin ammattilaiset tuntevat alueensa asiakkaiden erityistarpeet ja paikalliset tuotanto-olosuhteet. Lantmännen Agro -kauppiaita on 26 ja kauppoja 58 ympäri Suomen. Lantmännen Agro on osa Lantmännen-konsernia, joka on johtava toimija maatalouden, koneiden, bioenergian ja elintarvikkeiden alalla Pohjoismaissa. Lue lisää: lantmannenagro.fi

HCP:llä on yli 149 vuoden kokemus maatalouden ja viherrakentamisen laatukoneiden maahantuonnista. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat Deutz-Fahr, Zetor ja Weidemann -brändit ja markkina-alueina ovat Suomi, Ruotsi, Norja ja Tanska. Lue lisää: hcpetersen.fi