Varaosaverkosto vahvistuu Länsi-Suomessa

Loimaan Konepiste aloittaa toimintansa Lantmännen Agro varaosapisteenä Loimaalla ja Turussa.

Maatalouskoneiden varaosakauppa ja huoltovarmuuden ylläpitäminen on muuttunut erittäin voimakkaasti viime vuosina maailmalla koettujen olosuhteiden nopeiden muutosten myötä, ja tähän on Lantmännen Agronkin reagoitava.

  • Valitsimme yhteistyökumppaniksemme Loimaan Konepisteen, jolla on jo vankka kokemus varaosakaupasta, niin raskaan kaluston, pienkoneiden kuin mönkijöidenkin osalta. Uskon, että tällä kumppanuudella mekin saamme vähän uusia ideoita ja toimintamalleja myös maatalouskoneiden varaosakauppaan, sanoo Lantmännen Agron jälkimarkkinointipäällikkö Stefan Collin.

Maatalouskoneiden varaosat ja tarvikkeet tukevat loistavasti Loimaan Konepisteen muuta kaupallista toimintaa.

  • Halusimme lähteä mukaan, koska on hienoa päästä tekemään tunnetun ja arvostetun toimijan kanssa yhteistyötä. Nyt saman katon alta saa varaosat ja tarvikkeet pienkoneisiin, autoihin, kuorma-autoihin ja sekä maatalouskoneiden tarpeisiin. Meiltä löydät myös pienkoneita ruohonleikkureista mönkijään, moottorisahasta painepesureihin sekä uppopumpusta maantiivistäjään, kertoo Juhani Raikkonen Loimaan Konepisteestä.

Loimaan Konepiste palvelee jo nyt Loimaalla osoitteessa Lamminkatu 35. Turussa heidän toimintansa saadaan käyntiin lähiviikkojen aikana Lantmännen Agro Maatalouskaupan yhteyteen osoitteessa Orikedonkatu 34.

Teksti: Stefan Collin
Kuvassa: Kuvassa vasemmalta Loimaan Konepisteen Juhani Raikkonen ja Teemu Juurenheimo sekä Lantmännen Agron Magnus Ådahl