Viljelysopimus kannattaa

Tee laatuviljasopimus - sopimuslahjana saat otsalampun.

Autetaan yhdessä

Ukrainassa alkaa kylvökausi kahden viikon päästä ja myös siellä maanviljelijöiden pitäisi paraikaa huoltaa maatalouskoneitaan kylvötöitä varten. Sen sijaan Ukrainassa, Euroopan vilja-aitassa, eletään täydellisen kriisin keskellä. Ukraina tarvitsee tukeamme ja yhdessä voimme auttaa.

Lahjoitamme jokaisesta  4.-10.3.2022 solmimastamme viljelysopimuksesta* 50 € Unicefin Ukrainan lapsille suunnattuun keräykseen. 

Saimme näin kerättyä 6300 euroa, kiitos kun olit mukana!

Sopimusviljelijän edut

Sopimustoiminta ja myynnin jaksottaminen mahdollistaa muutosten vaikutusten tasaamisen ja parantaa viljelyn taloudellista tulosta. Lantmännen Agron tavoitteena on aina löytää sopimusasiakkaidemme sadolle parhaat ja tilan tarpeisiin sopivat viljakauppavaihtoehdot. Haluamme varmistaa kotimaisen sadon menekin sekä kotimaan markkinoilla että kansainvälisesti. 

Teemme sopimuksia monipuolisesti mylly- ja teollisuusvehnästä, mallas-, tärkkelys- ja rehuohrasta, suurimo-, vienti- ja rehukaurasta, rypsistä, rapsista, rehuherneestä, härkäpavusta sekä kaikista luomuviljoista. Siemensopimuksia teemme viljoista ja nurmikasveista.

Lantmännen Agron sopimusviljelijänä saat

  • Monipuoliset sopimusvaihtoehdot
  • Maksuttoman ennakkoanalyysin sadostasi (hometoksiinimittaus maksullinen)
  • Etuoikeuden viljatoimituksiin ja uutuuslajikkeisiin
  • Kasvinsuojeluneuvonta
  • Viljakaupan ammattilaisen palvelut

Lantmännen Agron viljanostajat