Lantmännen perustaa uuden maatalouskaupan Varsinais-Suomeen

Uusi Lantmännen Maatalouskauppa Oy käynnistää toimintaansa Varsinais-Suomessa.

Lantmännen on edelläkävijä suomalaisen maatalouden kannattavuuden, tehokkuuden ja innovatiivisten ratkaisujen kehittäjänä. Meillä on parhaat ja kestävimmät ratkaisut kaikkiin maataloustuottajien tarpeisiin. Varsinais-Suomi on maamme merkittävimpiä vilja-alueita ja varmistamme Lantmännenin palveluiden ja asiantuntemuksen saatavuuden tällä alueella jatkossakin. Perustettava yhtiö on Lantmännen Agro Oy:n täysin omistama tytäryhtiö.

- Haluamme tarjota Lantmännenin laajan tuote- ja palveluvalikoiman Turun ja Loimaan talousalueen viljelijöille. Keskeisessä asemassa toiminnassamme on osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö. Rekrytoimme parhaillaan toimialan parhaita osaajia, kertoo Lantmännen Maatalouskauppa Oy:n toimitusjohtaja Jouni Saarinen.

Lantmännen Maatalouskauppa Oy:n rakentaessa toimintaansa alueen asiakkaita palvelevat Lantmännen Agro ketjukauppiaat Tuomo Erjala Oy ja Lammela Oy. Uusien kauppojen avajaisista tiedotetaan erikseen.

- Lantmännenin kumppanuussuhde asiakasviljelijöihin on kokonaisvaltainen, koska me myös käytämme asiakastiloillamme kasvatetun sadon. Siksi olemme ainutlaatuisella tavalla sitoutuneet suomalaiseen maataloustuotantoon, ja tuomme toimiviksi testatut ratkaisut sekä parhaan osaamisen ja asiakaspalvelun lähelle tuottajaa kaikkialla Suomessa, sanoo Lantmännen Agron toimitusjohtaja Antti Snellman.

 

Lisätietoja:

Antti Snellman, toimitusjohtaja
Lantmännen Agro Oy
p. 040 516 1190

Jouni Saarinen, toimitusjohtaja
Lantmännen Maatalouskauppa Oy
p. 0400 874 575