Lantmännen Agro suunnittelee jakautumista

Suunnitelman mukaan yritys jakautuu kahteen liiketoimintakokonaisuuteen kevään 2023 aikana.

Lantmännen Agro Oy suunnittelee osakeyhtiölain mukaista osittaisjakautumista siten, että yhtiössä itsenäisenä liiketoimintakokonaisuutena toimiva ketjuliiketoiminta ja siihen liittyvät varat ja velat siirtyvät uudelle perustettavalle yhtiölle vuoden 2023 ensimmäisen vuosipuoliskon aikana. Suunnitelman mukaan jakautuva yritys keskittyy jatkossa Lantmännen Agro Oy:n suoraliiketoimintaan ja uusi perustettava yritys tukkuliiketoimintaan itsenäisten kauppiaiden kanssa.

Lantmännen Agro Oy:n hallitus on allekirjoittanut jakautumissuunnitelman 31.10.2022. Jakautuminen edellyttää Lantmännen Agro Oy:n yhtiökokouksen hyväksyntää sekä muiden täytäntöönpanon edellytysten täyttymistä.

Jakautumisen täytäntöönpanon suunniteltu aikataulu on 31.3.2023. Mahdolliset muutokset sopimuksiimme yhteistyökumppaniemme kanssa on suunniteltu neuvoteltavan jakautumisen täytäntöönpanon tapahduttua. Tiedotamme asianosaisia prosessin etenemisestä. Jakautumisella ei ole vaikutusta asiakkaillemme tarjottavien palveluiden laatuun.

Lisätietoja antaa

Antti Snellman
Toimitusjohtaja
Lantmännen Agro Oy
puh. 040 516 1190