Intuitiivinen käyttö takaa yhdistelmäpaalaimesi parhaan mahdollisen hallinnan

Yhdistelmäpaalain on monimutkainen, useampia samanaikaisia toimintoja suorittava kone. Rehun syöttö ja sullonta, paalin tiivistys, sidonta, paalin siirto ja kääriminen. Kuljettajana haluat seurata tarkkaan kaikkia toimintoja ja tarvittaessa vaikuttaa niihin. Sen on tapahduttava yksinkertaisesti ja helposti, jotta sinä voit keskittyä hyvien paalien aikaansaamiseen. Siksi KUHN on varustettu selkeällä PROCESS VIEW -käyttöliittymällä.

Järjestelmä toimitetaan vakiona kaikkien VBP- ja FBP-yhdistelmäpaalainten mukana.  Se on ISOBUS- yhteensopiva, joten se näkyy KUHN-ISOBUS-näyttöpäätteellä, traktorin näyttöpäätteellä tai toisen koneen ISOBUS-näyttöpäätteellä.

Ei monimutkaisia valikkoja

PROCESS VIEW tuo kaiken tarvittavan tiedon nopeasti ja selvästi nähtäville. Käyttö on monimutkaisten valikkojen puuttuessa intuitiivista. Kuljettaja saa ilmoitukset näyttöpäätteen kautta visuaalisina ja ääni-ilmoituksina. Koko prosessin ajan on mahdollista päättää, onko toiminto suoritettava manuaalisena vai automaattisesti. PROCESS VIEW ilmoittaa värien avulla, missä työvaiheessa yhdistelmäpaalain on: Vihreä merkitsee, että kone on toiminnassa ja vilkkuva vihreä valo, että kone odottaa jatkotoimenpidettä. Punainen valo näkyy, jos toiminnassa on häiriö. Jokainen vaihe voidaan tarvittaessa pysäyttää.

Kamera lisäapuvälineenä

PROCESS VIEW pitää kuljettajan ajan tasalla jokaisesta työvaiheesta. Syötöstä paalaukseen, sidonnasta paalin siirtoon ja lopuksi käärinnästä. Näytöllä on mahdollisuus seurata sellaisia parametrejä kuin kosteuspitoisuus ja paalin paino. Nämä tiedot syötetään kosteusanturista ja paalien punnitusjärjestelmästä (mikäli varusteet valittu ja käytössä). Ohjaamosta käsin näkyy myös opastus ohjata paalainta vasen - oikea, millä ohjataan paalin täyttämistä tasaisesti sekä vasemmalta että oikealta. Paalin tiivistämisen ja käärimisen seuraamiseksi voidaan kaikki VBP- ja FBP-mallit varustaa kameralla. Kamerajärjestelmä toimitetaan erillisen näytön kanssa. Valinnaisena toimintona on näyttää kuvat CCI 1200 -näyttöpäätteellä. 

 

Haluatko nähdä, miten se toimii?

Tutustu myös näihin artikkeleihin