Uusi Norcar A7750 on täällä!

Kotimainen Norcar on tuonut markkinoille uuden pienkuormaajan. Norcar A7750 on nopeampi, älykkäämpi sekä vahvempi kuin aiemmat pienkuormaajat. Se on varusteltu täysin uudella teknologialla. Uuden pienkuormaajan avulla Oy Norcar Ab vahvistaa globaalia markkina-asemaansa tuottajien laatujohtajana pienkuormaajien segmentissä.

Norcar A7750 pienkuormaajan lanseeraus on ensimmäinen askel uuteen Norcar 2021 mallisarjaan. Yhä suurempien ja voimakkaampien pienkuormaajien kysyntä on kasvanut markkinoilla. Uusi A7750 onkin yrityksen tähän astisista pienkuormaajista ehdottomasti voimakkain. Se on myös varusteltuna aivan uudella teknologialla. Uusi malli vastaakin yhä useampien, uusienkin konekäyttäjien tarpeisiin.

Kuljettaja keskiössä

Norcar on jo pitkään ollut maailman kärjessä kehittäessään turvallisuutta ja mukavuutta käyttäjille. Tulevaisuudessa yritys aikoo myös keskittyä entistäkin enemmän koneiden turvallisuuteen, ketteryyteen sekä ympäristön kuormituksen vähentämiseen.

- Uuden A7750:n tavoitteena on säilyttää jo aiemmista malleista tuttu kompakti ja ketterä kuormaaja, mutta samalla lisäten käyttäjän turvallisuutta sekä ajomukavuutta, sanoo tuotekehityspäällikkö Magnus Holm.

Norcarin suuri vahvuus on läpi linjan kulkeva korkea laatu. Yritys keskittyy valmistamaan vain sellaisia tuotteita, joista työntekijät voivat olla ylpeitä. Niin pienkuormaimet kuin tarvikkeet ja lisälaitteet ovat erittäin laadukkaita.

- Työskentelemme jatkuvasti tuotekehityksen parissa, jotta pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Yksi vahvuuksistamme on osa kuormaimiemme ominaisuuksista, joita ei muilla tuottajilla ole valikoimassaan, Magnus Holm lisää.

Norcar A7750 - tekniset tiedot 

  • 50 hv Stage V dieselmoottori: lisää vetovoiman suorituskykyä, ajonopeutta sekä hydrauliikkaa.
  • Uusi runko matalalla painopisteellä: on hyvin tasopainossa ja kuormaimen koko nostokyky saadaan käyttöön ilman lisäpainoja.
  • Uusi ajoympäristö ja turvakaari: Kuljettajan paikalta on erinomainen näkyvyys, loistava ergonomia ja kuormaimeen on helppo astua sisään ja ulos.
  • Norcar "Heavy Duty" -rakenne: Keskitetty nostopuomi, täysin hitsattu runko sekä pinnat kestävästä teräslevystä takaavat kestävän laadun.