Uusi kauppiasvalmennus starttasi Tampereella

Uusi Lantmännen Agron kauppiasvalmennus käynnistyi Tampereella 9.11.2021. Koulutus järjestetään yhteistyössä Rastor Instituutin kanssa ja kouluttajana toimii Jari Oinonen. Valmennusohjelma koostuu neljästä kaksipäiväisestä koulutuksesta, joiden aikana kauppiasurasta kiinnostuneet syventävät osaamistaan liiketoiminnan kehittämisen, henkilöstöjohtamisen ja yritystalouteen liittyen.

Koulutuksesta hyötyvät jo kauppiasuran aloittaneetkin. Katja Meriläinen toimii kauppiaana Lantmännen Agro Lahden ja Porvoon myymälöissä yhdessä miehensä Antti Meriläisen kanssa. Huolimatta siitä, että Katjalle on karttunut kokemusta kauppiaana toimimisesta jo reilun vuoden ajan, koki hän jo ensimmäisen valmennusjakson erittäin hyödyllisenä.

   - Opin paljon lisää myynnin johtamisesta. Ehkä suurin anti ensimmäisistä päivistä oli kuitenkin siinä, että taas kirkastui entistä paremmin ihmisten erilaisuus ja miten erillä tapaa asioita voidaan tulkita. Sillä on merkitystä niin asiakkaiden kohtaamisessa kuin henkilöstöjohtamisessakin, Meriläinen sanoo.

Tämä on yksi hyvä esimerkki siitä, miten laaja-alaisesti hyödynnettäviä oppeja Lantmännen Agron kauppiasvalmennuksesta voi saada.

Vaikka kesä 2020 ei ehkä äkkiseltään tuntuisi parhaalta ajankohdalta aloittaa uutta yrittäjäuraa, kertoo Katja heidän olleen todella tyytyväisiä päätökseensä.

   - Ollaan tykätty Antin kanssa kauppiaina olosta ihan älyttömästi – päivääkään ei olla kaduttu! Meillä on ollut osaava henkilöstö tukena ja meidän mukavien asiakkaiden kanssa yhteistyö sujuu, Katja kertoo.

Kauppiasvalmennuksen ensimmäisten päivien Katja kuvaa olleen sekä innostavia että inspiroivia.

   - Sain niistä taas uutta intoa työhön, Katja iloitsee.

Koulutus käydään tiiviissä tahdissa, sillä seuraava valmennuspäivä on jo joulukuussa.

Kuvia koulutuspäivältä