Pirkanmaalle uusi sopimushuoltoyrittäjä

Juha Turtio aloittaa uutena Lantmännen Agron sopimushuoltoyrittäjänä Pirkanmaan alueella. Kangasalta käsin operoivalla yrittäjällä on jo usean vuoden kokemus maatalouskoneiden huolto- ja korjaustoiminnasta.

Lantmännen Agron sopimushuoltoverkosto kehittyy ja kasvaa nyt vauhdilla. Uudella kumppanilla Juha Turtiolla on jo usean vuoden kokemus ja tietotaito mm. traktoreiden automaattiohjausjärjestelmistä, jotka Trimblen tuotteiden osalta yleistyvät voimakkaasti.

  • On hienoa saada Juha mukaan verkostoomme. Hän pääsee nyt heti mukaan erikoisasentajakoulutuksiimme, ja näin hänellä on varmasti vieläkin paremmat edellytykset palvella asiakkaitamme heti kevään sesongin alkaessa, sanoo Lantmännen Agron jälkimarkkinointipäällikkö Stefan Collin.

Huoltoverkostomme strateginen kehitystyö jatkuu, ja useita uudistuksia on vielä tiedossa. Kun edustuksessa ovat maailman kehittyneimmät maatalouskonebrändit, kuten Kuhn, Hardi, Multiva, Elho ym., kasvaa myös jälkimarkkinoinnin vaatimustaso päivä päivältä.

  • Niin sanottua tyhmää rautaa ei tulevaisuudessa juurikaan tulla enää vetämään traktoreiden perässä, vaan nämä tulevaisuuden älykkäät koneet ovat jo nyt valtaamassa peltomme. Älykäs työkone vaatii myös erittäin ammattitaitoisen ja osaavan huoltajan ja siihen huutoon me pyrimme vastaamaan, sanoo Collin.   

Kuvassa Stefan Collin (vas) ja Juha Turtio kättelevät Pirkanmaan maatalouskaupan edustalla.