Lantmännen Agron sopimushuoltoverkosto vahvistuu

Lantmännen Agro Oy on solminut yhteistyösopimuksen Rentti Tracwest Oy:n kanssa, minkä myötä Lantmännen Agron sopimushuoltoverkosto vahvistuu Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

Lantmännen Agrolla on selkeä strategia löytää vahvoja maatalousalan toimijoita pitkäjänteiseen yhteistyöhön, hyvien huoltopalveluiden varmistamiseksi. Case-maarakennuskoneiden maahantuojana toimiva Konevuokraamo Rentti Tracwest tarjoaa laadukasta monimerkkihuoltoa kaikkiin maarakennus- ja maatalouskoneisiin sekä traktoreihin.

Vahvaa ammattitaitoa erityistarpeisiin

Rentillä on konekorjaamot Honkajoella, Pirkkalassa ja Vantaalla. Jokaiselta paikkakunnalta löytyy maatalouskoneisiin erikoistuneet ammattiasentajat sekä hyvin varustellut huoltoautot tilakäyntejä varten.

- Koemme, että Rentti on meille erinomainen yhteistyökumppani. Heillä on erittäin ammattitaitoiset, työnsä osaavat ja innostuneet henkilöt, joita me nyt lähdemme kouluttamaan työkoneidemme erityistarpeisiin, sanoo Lantmännen Agron jälkimarkkinointipäällikkö Stefan Collin.

Iso osa Lantmännen Agron myymistä työkoneista on tänä päivänä ”älykkäitä” koneita, joiden pitää pystyä muuntautumaan erilaisiin tarpeisiin. Älykone vaatii myös erittäin osaavan ja ammattitaitoisen asentajan.

-  Panostamme erityisesti Trimblen opastin- sekä automaattiohjausjärjestelmien asennuksiin ja käyttöopastuksiin. Ohjainlaitteiden ja työkoneiden keskinäinen yhteensovittaminen onkin arjen suurimpia haasteita. Yhdellä ohjaimella kun pitäisi pystyä hoitamaan tulevaisuudessa koko työkonekaluston tarpeet, Collin jatkaa.

Myös Rentti Tracwest on yhteistyöstä innoissaan. Tarpeet ja tavoitteet Lantmännen Agron kanssa kohtaavat hyvin. Molempien kasvustrategiaan kuuluu valtakunnallisen huoltoketjun kehittäminen.  

- Meillä on paljon osaamista myös maatalousteknologian saralta ja huolloilla on hyvät sijainnit Lantmännen Agron tarpeisiin. Meillä on halu ja valmius rekrytoida lisää huoltohenkilöstöä Pirkanmaalle, jotta pystymme hyvin vastaamaan kasvavaan kysyntään, kertoo Juha Leivo, Rentti Tracwestin toimitusjohtaja.

 

Lisätiedot:

Stefan Collin, Lantmännen Agro
stefan.collin@lantmannen.com
040 750 6230

imageym0ze.png