Lantmännen Agro Ilmajoki panostaa alueen maatalouskauppaan

Arto Tervahauta Oy:n maatalouskauppa Ilmajoella muuttaa maalis-huhtikuun vaihteessa uusiin tiloihin. Uusi liikepaikka Aamukujalla parantaa mahdollisuuksia maatalouskaupan kehittämisen alueella ja myös toimintojen laajentamisen. Muutoksilla tähdätään entistäkin kokonaisvaltaisempaan asiakaspalveluun.

Lantmännen Agro-ketjuun kuuluva Arto Tervahauta Oy muuttaa uusiin tiloihin myöhemmin keväällä. Maatalouskauppa on siirtynyt erityisesti nyt koronan myötä yhä enemmän tilatoimituksiin puhelimen, sähköpostin ja verkon välityksellä, mutta me Lantmännen Agrossa haluamme panostaa edelleen myös henkilökohtaisiin asiakaskontakteihin.

Arto Tervahauta Oy

Arto Tervahauta Oy Lantmännen Agro-ketjuun kuuluva, maatalouskauppaan erikoistunut yksityinen perheyritys. Kauppapaikat sijaitsevat Seinäjoella, Ilmajoella, Kauhajoella ja Tervajoella. Asiakkaitamme ovat maatalousyrittäjät, koneurakoitsijat, hevosalan ammattilaiset ja harrastajat. Meillä työskentelee 15 maatalousalan ammattilaista.

Uusi liiketila sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä nykyisestä osoitteesta.

- Olemme jo jonkin aikaa miettineet uusia toimitiloja, mutta nyt meille avautui tilaisuus hyödyntää tyhjä liiketila aivan naapurista. Tämä avaa meille uusia mahdollisuuksia kehittää maatalouskauppaa ja siihen liittyviä palveluja, kauppias Arto Tervahauta kertoo.

Kaupasta löytyy jatkossakin maatalous- ja koneyrittäjän tarvitsemat tuotantopanokset ja -tarvikkeet, työkoneet sekä voitelu-ja polttoaineet. Vaikka tuotevalikoima tulee laajenemaan, yhteistyötä Seinäjoella, Kauhajoella ja Tervajoella sijaistevien yrityksen muiden kauppojen kanssa tullaan jatkamaan tiiviisti.

Uutena valikoimaan puutarhatuotteet

Tuotevalikoiman laajennuksessa kuunnellaan asiakkaiden tarpeita. Suurempien myymälä- ja varastotilojen myötä tuotteet saadaan entistä paremmin esille. Hevosalan ammattilaisille ja harrastajille on niin ikään luvassa aiempaa monipuolisempi tuotevalikoima.

- Uutena tuoteryhmänä kaupallemme tulee puutarhatuotteet. Jatkossa kaupalta löytyy myös palveleva puutarhamyymälä, myymäläpäällikkö Perttu Heinänen kertoo.

Muutto tapahtuu maalis-huhtikuun vaihteessa. Sitä ennen tehdään tarvittavat muutostyöt. Avajaisiakin toivottavasti päästään viettämään, ja sinne ovat lämpimästi tervetulleita sekä nykyiset että uudet asiakkaat.

Lisätietoja
Kauppias Arto Tervahauta, Arto Tervahauta Oy, puh. 050 366 0381, arto.tervahauta@lantmannenagro.fi
Aluepäällikkö Hannu Kaisto, Lantmännen Agro Oy, puh. 0500 306 239, hannu.kaisto@lantmannen.com

Lantmännen Agro Oy

Lantmännen Agro on maatalousyrittäjien, koneurakoitsijoiden sekä hevosalan ammattilaisten ja harrastajien luotettava kumppani. Tarjoamme maa- ja metsätaloustuotannossa tarvittavat koneet, tarvikkeet ja palvelut kilpailukykyisesti ja ammattitaitoisesti. Olemme aktiivinen toimija kotimaan viljakaupassa sekä kansainvälisillä viljamarkkinoilla. Vahvuuksiamme ovat tuotevalikoiman, palveluiden ja jälkimarkkinoinnin kattavuus sekä oman alueensa ja paikalliset olosuhteet tuntevat kauppiaat. Koko Suomen kattavaan Lantmännen Agro -kauppiasverkostoon kuuluu 31 kauppiasta ja 63 kauppaa.