KoneAgria 2021 täytti odotukset

KoneAgria 2021 keräsi Tampereelle lähes 15 000 kävijää. Myös Lantmännen Agron osastolla riitti vilskettä. Kiitos kaikille vierailijoille hyvistä keskusteluista, oli ilo kohdata vihdoin kasvokkain. Tapaamisiin!

Vuoden yhteistyökumppani ja konemyyjä palkittiin KoneAgriassa

Lantmännen Agrolla on ollut tapana palkita yhteistyökumppaneita ja kaupan myyjiä näyttelyiden yhteydessä. Tämän vuoden kunniakirjat pokkasivat Vuoden yhteistyökumppani Dometal Oy sekä Vuoden konemyyjä Teemu Mykrä Lantmännen Agro Riihimäeltä.

- Dometal on panostanut voimakkaasti tuotekehitykseen sekä tuotteiden ja toiminnan suunnitteluun. Se on järjestänyt aktiivisesti konekoulutuksia sekä tapahtumia, kuten työnäytöksiä ja webinaareja. Dometalin myynnin kehitys on loistava: myynti on kehittynyt viimeisten neljän vuoden aikana 2,6-kertaiseksi, kiittelee Lantmännen Agron myyntijohtaja Anssi Peltola.

Teemu Mykrä on uutena tulokkaana osoittautunut innokkaaksi kaupantekijäksi, joten hänet nimettiin Vuoden konemyyjäksi.

- Teemulla on ennakkoluuloton ja innostunut asenne kaupantekoon, oli sitten kyseessä asiakas tai konetyyppi. Hän järjestää aktiivisesti paikallisia työnäytöksiä, ja hänellä on myös hyvä myynninkehitys, summaa Janne Mäkikalli, Lantmännen Agron kaupallinen johtaja.

Dometal Oy palkittiin Vuoden yhteistyökumppanina.

Janne Mäkikalli, Vuoden työkonemyyjä Teemu Mykrä, Antti Snellman ja Anssi Peltola.