HESEn ja McConnelin -työkoneet Lantmännen Agron edustukseen

Lantmännen Agron laajaan työkonevalikoimaan on tullut kaksi uutta edustusta: HESE -työkoneet sekä McConnel -murskaimet. Molemmat kone-edustukset täydentävät hyvin nykyistä tien- ja kiinteistönhoidon sekä maatalouden valikoimaamme.

HESE-työkoneiden valmistusoikeudet siirtyivät tämän vuoden alussa perholaiselle J. Varila Steel Oy:lle.

- Varilan valmistamat lumilingot ovat olleet jo muutaman vuoden edustuksessamme, joten HESE-tuotemerkin koneiden siirtyminen meille oli luontevaa. Koneilla on hyvä maine urakoitsijoiden parissa, ja ne myös täydentävät hyvin nykyistä tie- ja kiinteistöhuoltoon soveltuvien koneiden valikoimaamme, sanoo Lantmännen Agron työkoneiden myyntijohtaja Anssi Peltola.

Kotimaiseen HESE-työkonejärjestelmään olennaisesti kuuluva siipijärjestelmä on patentoitu. Meno-paluu ajotapa tehostaa työskentelyä ja sen modulirakenne mahdollistaa koneen varustamisen tarpeiden mukaan. Järeä rakenne tekee siitä kaikkiin vuodenaikoihin soveltuvan työkoneen.

- HESEn koneissa väliterämahdollisuus löytyy jo pienimmästä mallista alkaen, joka mahdollistaa tehokkaan teiden kunnossapidon sekä talvisen polanteen poiston, kuvailee tuotepäällikkö Petteri Koskenniemi Lantmännen Agrolta.

HESE sopiikin monipuoliseen urakointiin kuten sorateiden hoitoon, lumitöihin, kenttien tasaukseen ja soran levitykseen.

Poikkeuksellinen tuottavuus uudella murskainmallistolla

Lantmännen Agro on solminut uuden kumppanuussopimuksen englantilaisen McConnelin kanssa. McConnelin työkoneet on suunniteltu etenkin urakointiin ja suurten maatilojen tarpeisiin, mutta mallistosta löytyy myös ratkaisut pienemmille tiloille. 

McConnelin laajasta valikoimasta Lantmännen Agro -ketjun myyntiin tulee aluksi vaakatasomurskainmallisto. SR-sarjan koneet on suunniteltu suurten maatilojen ja urakoitsijoiden käyttöön mm. nurmi- ja heinäpeltojen puhdistusniittoon sekä sänkipeltojen murskaukseen. Koneet soveltuvat myös hyvin kaupungeille ja kunnille viheralueiden hoitoon.

Tehokkaiden Flex Wing vaakatasomurskaimien valikoima kattaa kolme ja viisi roottoriset mallit, työleveydet 4,2–8,2 m. Karkaistut ylöspäin kääntyvät terät takaavat tehokkaan leikkauskapasiteetin jopa 50 mm saakka. Hydraulisesti taittuvat siivet varmistavat nopean ja sujuvan siirtymisen kuljetusasennosta työasentoon.

- Lantmännen Agron tuoteportfoliossa on ollut aukko vaakatasomurskaimien kohdalla. McConnel täyttää tämän tarpeen erinomaisesti. Nyt tehdyn sopimuksen myötä myös McConnelin jälkimarkkinointitoimet siirtyvät Lantmännen Agro -ketjulle, kertoo tuotepäällikkö Juha Änkö Lantmännen Agrolta.

Sekä HESEn että McConnelin koneet ovat jo saatavissa Lantmännen Agro ketjun kaupoista. Koneiden ennakkomyynnin edut ovat voimassa 21.5. saakka.

 

Lisätietoja
Myyntijohtaja Anssi Peltola, Lantmännen Agro, 
puh. 0500 428 892, anssi.peltola@lantmannen.com