Turvallista lisäenergiaa Boosterilla

Kalajokelaisella maitotilalla ollaan tyytyväisiä. Vuosi sitten ruokintaan otettu Benemilk Booster on lunastanut lupauksensa. Se on myös osoittautunut erinomaiseksi vaihtoehdoksi kotoisen erillisruokinnan täydentämiseen.

Hyvinvoivaa karjaa on ilo hoitaa

Benemilk Boosterin vaikutukset näkyivät nopeasti. Jo kolmen viikon päästä tilalla huomattiin merkittäviä muutoksia maidon pitoisuuksissa: valkuainen nousi kolme kymmenystä, rasva kaksi kymmenystä ja solut alenivat selvästi.

Turvallista energiatäydennystä kotoisten rehujen rinnalle

Nuoralan pihatossa kioskista annetaan hyvää viljaa ja Opti-rypsiä. Asemalla perinteisesti houkutusrehuna toimivaa leikettä terästettiin maitokäyrän nousevassa vaiheessa oleville lehmille kahdella kilolla Benemilk Boosteria.

Varsinkin kotovaraisella ruokinnalla on haastavaa vastata alkulypsykauden energiatarpeeseen, sillä viljamäärää nostettaessa tärkkelystason nousu altistaa hapanpötsille. Benemilk Boosterin tuoma lisäenergia korjasi tilannetta, mikä näkyy tilalla utaretulehdusten oleellisena vähentymisenä.

 

Booster on myös erittäin maittavaa ja tilan isäntä, Esa toteaakin” Yksikin lehmä katsoi vain pää pystyssä ja korvat hörössä kaukalossa olevaa leikettä, että koska sitä Boosteria tulee? ” Esa suositteleekin erityisesti tiiviste- ja puolitiivisteruokinnalla olevia karjoja kokeilemaan Benemilk boosteria!

"Koska sitä Boosteria tulee? " Nuoralan lehmät kysyvät korvat hörössä.