Viljansiemenissä uutuuksia – Avantia myös ThermoSeed-käsiteltynä

Laajasta viljansiemenvalikoimasta löydät varmasti tilallesi parhaiten sopivan vaihtoehdon, on kyse mistä viljalajista tahansa. Moni myynnissämme oleva lajike on ottanut vahvan aseman Suomen viljellyimpien lajikkeiden joukossa. Kestomenestyjien joukkoon on tullut nyt uusia ja mielenkiintoisia lajikkeita, joiden avulla sato- ja laatutavoitteet voidaan nostaa pykälän korkeammalle.

 

Bredo-ohra: Olemme tuoneet myyntiin uuden erittäin satoisan monitahoisen Bredo-ohran. Satoisuus on monitahoisten ohrien parhaita. Bredo sopii hyvin voimaperäiseen viljelyyn, koska sen korsi on erinomaisen luja. Bredo on siis oiva ohravalinta tilanteisiin, missä korrelta vaaditaan paljon, kuten runsaasti karjanlantaa käytettäessä.

Mainio-ohra: Mainio on hyvin aikainen monitahoinen ohra. Sen satoisuus muihin saman kasvuajan lajikkeisiin nähden on erittäin korkea. Hehtolitrapaino ja valkuaissato ovat myös korkeita.

Alli-kevätvehnä: Alli on sekä aikainen että satoisa kevätvehnä. Sen kasvuaika on samaa luokkaa kuin Quarnalla, mutta Alli on ollut sitä ja Helmeä 350 kg satoisampi. Alli täyttää hyvin myllyvehnän laatuvaatimukset.

Avanti-kaura: Avanti on lujakortinen kaura ja keskisato virallisissa lajikekokeissa on ollut lähes 7000 kg, mikä on lajikkeiston suurimpia. Se on menestynyt hyvin kaikilla maalajeilla ja soveltuu erinomaisesti elintarvikekäyttöön. Avantin siemenet saat jo nyt Thermoseed-käsiteltynä.

Valikoimassamme on tarjolla useita muitakin vaihtoehtoja!

Valikoimaan voi tutustua osoitteessa Lantmannenagro.fi/siemenet