Turvaa säilörehun laatu hyvillä tarvikkeilla

Hyvä sato ja säilörehun laatu ovat maitotilan tärkeimmät menestystekijät. Rehun laatu tulee säilyä hyvänä lehmän suuhun asti. Laadukkailla tarvikkeilla varmistetaan säilörehulle täydellinen suoja ulkoisia elementtejä vastaan.

Rani Plastin uusi kotimainen RaniRepel-käärintäkalvo sisältää lintuja ja jyrsijöitä karkottavan, myrkyttömän ja ekologisen karkotusaineen.

Nurmi ja erityisesti siitä tehty säilörehu muodostaa meillä Suomessa lypsylehmien ruokinnan perustan. Hyvällä nurmisäilörehulla voi myös tehdä tulosta, sillä säilörehun laatu vaikuttaa maitotuotoksen, maidon pitoisuuksien ja laadun, eläinten terveyden sekä täydennysrehun määrän ja laadun kautta maidontuotannon kustannuksiin. Laadun lisäksi tehokkaalla nurmiviljelyllä, eli pellolta saatavalla hyvällä sadolla, on mahdollisuus kasvattaa maitotilojen kannattavuutta.

Uutuustuote suojaa linnuilta ja jyrsijöiltä

Linnut ja jyrsijät aiheuttavat maatiloilla usein vaurioita pyöröpaaleihin, jonka seurauksena rehun laatu heikkenee ja koko paali saattaa pilaantua. Rani Plastin uusi kotimainen RaniRepel-käärintäkalvo sisältää lintuja ja jyrsijöitä karkottavan, myrkyttömän ja ekologisen karkotusaineen.

Valmistusvaiheessa kalvoon sekoitettava lisäaine sisältää tuhoeläimille vastenmielistä ainetta, mutta ei vahingoita eläimiä tai säilörehua. Myrkytön karkotusaine on EU:n hyväksymä, biosidiasetusten mukainen eikä vaikuta kalvon kierrätettävyyteen. Kalvon rullakoko on 750 mm x 0,025 mm x 1 500 metriä ja sitä on saatavana vaalean vihreänä. Lavakoko on 40 rullaa.

Aumakalvossa nyt happisulku

RaniSilO₂ on uuden sukupolven aumakalvo, johon on lisätty happisulku rehun laadun parantamiseksi. RaniSilO₂ aumakalvon sisältämä lisäkalvo muodostaa happisulun, joka on jopa 100 kertaa tehokkaampi verrattuna tavanomaiseen polyeteenikalvoon. RaniSilO₂ aumakalvoa on saatavilla leveyksissä 12–18 m ja rullan pituus on 50 metriä. Kalvon väri on vihreä/harmaa.

Kotimainen vahva paalausverkko

Piippo Hybrid Edge Master on erittäin vahva paaliverkko, jonka vetolujuus on jopa 290 kilo. Se sopii kaikkiin paalaimiin. Uusi raaka-ainekoostumus helpottaa verkon tasaista leviävyyttä paalin reunoihin asti ja myös verkon katkaisua. Rullapituudet ovat 2 600, 4 000 ja 4 600 metriä. 4 600 metrin rullalla pystyy paalaamaan jopa noin 500 paalia (halkaisija 1,5 m, kaksi kerrosta).

Varma ratkaisu biologiseen rehunsäilöntään

Josilacin säilöntäaineiden teho ja toimivuus on todistettu useissa riippumattomissa tutkimuksissa. Josilacin biologisten säilöntäaineiden annostelu on helppoa ja turvallista, 1–2 pussia 200 litran vesitynnyriin sekoitettuna.

Josilacin biologisia säilöntäaineita on viisi eri tuotetta, joista löytyy oikea vaihtoehto eri rehuraaka-aineille sekä kuiva-aineeltaan erilaisille rehuille. Josilaceista löytyy sopivat tuotteet myös maissisäilörehun sekä murskeviljan säilöntään ja siilon pintaosien käsittelyyn jälkilämpenemisen ehkäisemiseksi.

Katso kaikki Rani-käärintäkalvot
Katso kaikki Rani-aumakalvot 
Katso kaikki Piippo-käärintäverkot 
Katso kaikki Josilac-säilöntäaineet