Kauko E. Naumanen Oy myy liiketoimintojaan Karelia Agro Oy:lle

Kauko E. Naumanen Oy myy maatalous- ja rautakauppaan liittyvät liiketoiminnot 31.1.2021 Karelia Agro Oy:lle. Uusi yritys jatkaa Lantmännen Agro -ketjussa.

Pohjois-Karjalan alueen perinteikäs kauppayritys Kauko E. Naumanen Oy myy Lantmännen Agro -ketjun liiketoiminnot 31.1.2021 Karelia Agro Oy:lle. Kauppa käsittää Joensuussa maatalouskaupan sekä Juuassa ja Nurmeksessa rauta-maatalouskaupan liiketoiminnot. Uutena kauppiaana yrityksessä aloittaa Asko Hiltunen, muu henkilöstö siirtyy uuteen yhtiöön vanhoina työntekijöinä.

Karelia Agro Oy:n omistavat Kauko E. Naumanen Oy ja kauppias Asko Hiltunen. Yhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii tähän saakka Lantmännen Agro -kauppiaana toiminut pitkän linjan kauppias Matti Naumanen. Asko Hiltunen siirtyy Karelia Agroon ja Lantmännen Agro -ketjun kauppiaaksi Oy Teboil Ab:n aluemyyntipäällikön tehtävistä. Hiltuselle myös maatalousala on tuttu, sillä hän toimi pitkään Kauko E. Naumasella maatalouskaupan myyntipäällikkönä.

Kauppias Hiltunen toivottaa entiset ja uudet asiakkaat tervetulleeksi. Hän on tyytyväinen, että kokeneet ja ammattitaitoiset myyjät jatkavat uuden kauppiaan ohjastamassa yrityksessä.

- On todella hienoa palata juurilleni maatalouden pariin, Asko Hiltunen kertoo.
- Tulemme panostamaan aktiiviseen ja asiantuntevaan palveluun, jolla tavoittelemme selkeää kasvua erityisesti maatalouskaupassa, Asko Hiltunen kertoo.

Matti Naumanen on tyytyväinen tehtyyn yrityskauppaan. Uuden yrityksen perustamisella ja maatalouteen liittyvien liiketoimintojen siirtämisellä omaksi kokonaisuudeksi varmistetaan maatalouskaupan palveluiden kehittyminen Pohjois-Karjalan alueella.  

 

Lisätietoja
Kauppias Matti Naumanen, Kauko E. Naumanen Oy, puh. 0500 372 385, matti.naumanen@k-rauta.com
Kauppias Asko Hiltunen, Karelia Agro Oy, puh. 044 425 8624, asko.hiltunen@lantmannenagro.fi
Aluepäällikkö Hannu Kaisto, Lantmännen Agro Oy, puh. 0500 306 239, hannu.kaisto@lantmannen.com

Lantmännen Agro Oy

Lantmännen Agro on maatalousyrittäjien, koneurakoitsijoiden sekä hevosalan ammattilaisten ja harrastajien luotettava kumppani. Tarjoamme maa- ja metsätaloustuotannossa tarvittavat koneet, tarvikkeet ja palvelut kilpailukykyisesti ja ammattitaitoisesti. Olemme aktiivinen toimija kotimaan viljakaupassa sekä kansainvälisillä viljamarkkinoilla. Vahvuuksiamme ovat tuotevalikoiman, palveluiden ja jälkimarkkinoinnin kattavuus sekä oman alueensa ja paikalliset olosuhteet tuntevat kauppiaat. Koko Suomen kattavaan Lantmännen Agro -kauppiasverkostoon kuuluu 31 kauppiasta ja 63 kauppaa.