Lantmännen Agro Oy

Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme tuottamaan kuluttajille terveellistä ruokaa kestävästi, tehokkaasti ja kannattavasti. Haluamme varmistaa kotimaisen alkutuotannon elinvoimaisuuden nyt ja tulevaisuudessa. Siksi tarjoamme vain parasta suomalaiselle maataloudelle.

Lantmännen Agro Oy on suomalainen maatalousalan yritys. Tarjoamme parhaat asiantuntijapalvelut, tuotantopanokset sekä uudet teknologiat erilaisten tilojen tarpeisiin. Tuotamme kestäviä ratkaisuja yhdessä myös yhteistyökumppaneiden sekä paikallisten toimijoiden kanssa. Asiakkaitamme ovat mm. maa- ja metsätalousyrittäjät, koneurakoitsijat, hevosalan ammattilaiset sekä harrastajat.

Paikallinen toimija

LantmännenAgro on maatalousyrittäjän paras kumppani koko arvoketjussa pellosta pöytään. Meillä on vuosikymmenten kokemus suomalaisesta maatalouselinkeinosta sekä kannattavan ja kestävän maatalouden edistämisestä. Arvostamme asiakkailta saatuja kokemuksia. Toimintamme ytimessä on osaava henkilöstömme kautta maan. Alan edelläkävijöinä tuomme toimiviksi testatut ratkaisut sekä parhaan osaamisen ja asiakaspalvelun lähelle tuottajaa. 

Panostamme maatalouden kannattavuutta ja tehokkuutta turvaaviin ratkaisuihin kuten esimerkiksi täsmäviljelyyn, sopimustuotantoon, uutuuslajikkeiden soveltuvuuden testaamiseen, eläinten kestävyyden ja terveyden tukemiseen sekä viljakaupan kehittämiseen.

Vähittäiskaupan toimintaa johtaa kauppias paikallisena yrittäjänä. Rehumynnin asiakkuusvastaavat palvelevat asiakkaita lehmien ruokinnan eritysosaajina. Kauppiaat ja myynnin ammattilaiset tuntevat alueensa asiakkaiden erityistarpeet ja paikalliset tuotanto-olosuhteet. Ammattitaitoinen myyntihenkilöstömme vastaa maatalouskaupan asiakas- ja tilakohtaisesta palvelusta koko maassa. Lantmännen Agro -kauppiaita on 34 ja kauppoja 73. Asiakkuusvastaavia on 18 ympäri Suomen.

 

Tulevaisuuden maatalouskauppaa

Panostamme tuotekehitykseen ja tutkimukseen sekä digitalisaatioon. Tarjoamme asiantuntijoidemme neuvojen ja laajan tuotevalikoimamme lisäksi useita hyödyllisiä digitaalisia työkaluja tilan päivittäisen työn tuloksellisuuden seurantaan.

Otamme toiminnassamme huomioon myös ympäristöön ja ilmastoon liittyvät asiat, kuten esimerkiksi pölyttäjät ja niiden kantojen turvaamisen, monimuotoisuuden, kasvinsuojelun, hiilineutraali maidontuotannon, maataloustuotannon hiilijalanjäljen ja päästöjen vähentämisen. Saat viljelyohjelmistamme valmiit reseptit ympäristöystävälliseen tuotantoon. Toimitamme kasvinviljely- sekä kotieläintuotannossa tutkittua ja testattua tietoa suomalaisille tiloille.

Autamme asiakkaitamme tuottamaan parasta pellosta pöytäään vastuullisesti, kestävästi ja kannattavasti. Tutkitut ja testatut ratkaisumme konkretisoituvat asiakkaillemme palveluina ja tuotteina, kuten tehokkaina ja tuotantoa parantavina rehuina, siemeninä ja lannoitteina. 

 

Lantmännen

Lantmännen Agro on osa ruotsalaisten maanviljelijöiden omistamaa Lantmännen -konsernia. Lantmännen on johtava toimija maatalouden, koneiden, bioenergian ja elintarvikkeiden alalla Pohjoismaissa. Lantmännenillä on 10 500 työntekijää sekä toimintaa yli 20 maassa. Yhdessä muiden toimialojemme kanssa panostamme tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä kestävään kehitykseen. Kannamme vastuumme koko toimitusketjussa pellosta pöytään. Lantmännenin parhaiten tunnettuja tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Vaasan, AXA, GoGreen, Kungsörnen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp ja Bonjour.

Lantmännen Agro sosiaalisessa mediassa

Facebook: @lantmannenagro
Instagram: @lantmannenagro

Yhteystiedot

Lantmännen Agro asiakaspalvelu
Puh. 0207 708 870, ma-pe klo 8-16
asiakaspalvelu.agro@lantmannen.com

Lantmännen Agro Oy
Jaakonkatu 2, 01620 Vantaa / Puolalankatu 2, 20100 Turku
Sähköposti: etunimi.sukunimi@lantmannen.com
Y-tunnus: 2825061-8