Syysrapsi DK Imistar Cl hybridi


Syysrapsi DK Imistar Cl hybridi

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


DK Imistar CL hybridi syysrapsi on Clearfield-menetelmän syysrypsi. Se on testattu Suomessa sekä tiloilla että Lantmännen Agron lajikekokeissa. Lajike on kasvutyypiltään puolikääpiö ja sen talvenkesto on hyvä.

BASFin kehittämä Clearfield-menetelmä mahdollistaa tehokkaan rikkakasvien torjunta-aineen käytön Clearfield-lajikkeilla (rypsi, rapsi). Menetelmän ansioista ongelmarikat, jääntivilja, hukkakaura ja juolavehnä voidaan torjua yhdellä ruiskutuksella. Puhtaan sadon lisäksi Clearfield mahdollistaa öljykasvien viljelyn myös lohkoilla, joilla esiintyy öljykasvinviljelyä haittaavia rikkoja. Menetelmä vähentää merkittävästi rikkakasvipankkia viljelylohkolta. Kasvuston puinti helpottuu puhtaan kasvuston ansiosta.

DK Imistar CL on erittäin vahva lajike tekemään sivuversoja, joten sillä voi käyttää harvaa riviväliä ja pientä kylvömäärää. Katso oheinen video, pellolta jossa on käytetty 50 cm riviväliä. DK Imistar CL on Suomen viljellyin Clearfield syysrapsi.

Clearfield-menetelmän hinta ja teho ovat ylivoimainen perinteisiin menetelmiin verrattuna. Cleravo-rikkatorjunta-aine entisestään madaltaa hehtaarikustannusta, ja se onkin tarjolla olevista vaihtoehdoista kirkkaasti kilpailukykyisin.

Tuotekoodi
300179480
EAN
6438313046004
Tuotemerkki

Dekalb