Kevätrypsi Aurea CL 20 kg peitattu


Kevätrypsi Aurea CL 20 kg peitattu

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.

 Sähköposti

 Puhelin

{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Aurea CL on Clearfield-viljelymenetelmään sopiva rypsi. Aurea CL -rypsillä voidaan käyttää rikkakasvien torjuntaan Clamoxia tai Cleravoa. Sato on puhdas ja laadukas. Aurea on aikainen ja valkuaispitoisuudeltaan hyvä lajike.

BASF:n kehittämä Clearfield-menetelmä mahdollistaa tehokkaan rikkakasvien torjunta-aineen käytön Clearfield-lajikkeilla (rypsi, rapsi). Menetelmän ansioista ongelmarikat, jääntivilja, hukkakaura ja juolavehnä voidaan torjua yhdellä ruiskutuksella. Puhtaan sadon lisäksi Clearfield mahdollistaa öljykasvien viljelyn myös lohkoilla, joilla esiintyy öljykasvinviljelyä haittaavia rikkoja. Menetelmä vähentää merkittävästi rikkakasvipankkia viljelylohkolta. Puinti helpottuu puhtaan kasvuston ansiosta.

Aurea CL -lajikkeeseen on perinteisellä jalostusmenetelmällä siirretty imidatsolin kestävyys. Lajike hyväksyttiin lajikeluetteloon 2010. Aurea CL on lajikkeiston aikaisin ja lyhytvartisin lajike. Aurean satopotentiaali on korkea.

Kevätrypsi, viralliset lajikekokeet 2011-2018

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}
Lähde: Kevätrypsi, 2011-2018, viralliset kokeet. Estimoidut lajikekeskiarvot.
Tuotekoodi
300178981
EAN
6405422825356