Apilainen Nurmiseos Luomu


Apilainen Nurmiseos Luomu

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Apilainen luomunurmiseos sopii ensisijaisesti säilörehunurmeksi. Seospitoisuudesta 15 % on apilaa, mikä on syytä huomioida lannoituksessa. Kaikki seoksen komponentit ovat luomuhyväksyttyjä.

Apilainen luomunurmiseos on varma valinta silloin, kun halutaan tuottaa laadukasta säilörehua etenkin kahden niiton rehunkorjuujärjestelmissä nurmilajikkeilla, joihin voit luottaa.

Seoksen komponentit on huolella valittu Lantmännen Agron koetilan sekä käytännön viljelykokemusten pohjalta. Lajikkeisto on vuosien aikana muuttunut hieman, ja käytämme seoksessa mm. uusimpia saatavilla olevia apilalajikkeita. Annamme aina seokselle lajiketakuun – sillä apilassa jos missä lajike ratkaisee.

Timoteita seoksessa on 60 %. Timoteina käytämme tunnettuja lajikkeitamme, kuten Tryggveä, Ragnaria ja Switchiä. Nurminatana käytämme Kasper- ja SW Minto -nurminatoja. Niiden osuus on 25 %. Seoksessa ei ole alsikeapilaa, vaan kaikki 15 % on puna-apila SW Yngveä.

Tuotekoodi
300181402
EAN
6438313308331