Timotei Tryggve 20kg


Timotei Tryggve 20kg

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Tryggve on varmaan rehuntuottoon karjatiloille ns. pohjoisen tyypin, eli myös kahteen niittoon sopiva lajike. Tryggve tuottaa korkean, laadukkaan sadon ja sen talvenkestävyys on erittäin hyvä.

Tryggve sopii hyvin laadukkaaseen nurmirehun tuotantoon, sen hidas kasvurytmi takaa laadukkaan sadon myös hieman myöhäisemmässä korjuussa verrattuna eteläisen tyypin timoteilajikkeisiin. Parhaiten Tryggve soveltuu kahden niiton niittorytmiin, mutta siitä on mahdollista ottaa kolme niittoa.

Tryggven sato painottuu ensimmäiseen niittoon, Tryggve on satoisuudeltaan hyvin lähellä Nuutti-timoteita ensimmäisen ja toisen niiton osalta ja sen laatu on tätä hieman parempi samaan aikaan niitettäessä, jolloin Tryggveä käytettäessä niittoajankohtaan saadaan suurempaa joustavuutta. Tryggven talvenkestävyys on pohjoisten timoteilajikkeiden parhaimmistoa, joten se sopii koko nurmenviljelyalueelle.

Hyvän maittavuuden, talvenkestävyyden ja korkean energiapitoisuuden ansiosta timotei on yleisin nurmikasvimme. Timoteilla on hyvä jääpoltteen kestävyys. Poudanarkuus ja hidas jälkikasvukyky heikentävät timotein kilpailukykyä seoksissa ja se sopii parhaiten kahden kasvilajin seoksiin nurminadan kanssa. Useamman kasvilajin seoksiin suositellaan käytettäväksi eteläisen tyypin timoteilajikkeita, joiden kilpailukyky ja siten pysyvyys seoksissa on parempi.

Pitkäkortisena lajina timotei soveltuu nurmilajeista parhaiten kuivaheinän tuotantoon.

Ominaisuudet

Pakkauskoko20 kilogrammaa (kg)

Timotei, viralliset lajikekokeet 2011 - 2018

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}
Lähde: Timotei, 2011-2018, Viralliset kokeet, Estimoidut lajikekeskiarvot
Tuotekoodi
300178808
EAN
6405422984701
Tuotemerkki

Lantmännen

Asiakirjat