Timotei Switch 20kg


Timotei Switch 20kg

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Timotei Switch on Grindstadin pohjalta jalostettu ns. eteläisen tyypin kolmen niiton timoteilajike. Kiivaan kasvurytmin takia se on usein niitettävä 2–3 vrk aiemmin kuin muut markkinoilla olevat timoteilajikkeet.

Switchiä voi viljellä koko nurmenviljelyalueella.

Hyvän maittavuuden, talvenkestävyyden ja korkean energiapitoisuuden ansiosta timotei on yleisin ja suosituin nurmikasvimme. Timoteilla on myös hyvä jääpoltteen kestävyys. Poudanarkuus ja hidas jälkikasvukyky heikentävät käytettävyyttä. Pitkäkortisena lajina timotei soveltuu nurmilajeista parhaiten kuivaheinän tuotantoon.

Switch on ruotsalaista alkuperää oleva satoisa lajike, joka on jalostettu Grindstad-timotein pohjalta. Se on varma valinta I–III viljelyvyöhykkeille. Se erottuu vahvasti muista timoteilajikkeista hyvän jälkikasvukykynsä ansiosta.

Switch on parhaimmillaan kolmen niiton säilörehunurmissa ja laitumissa ja erinomainen kuivaheinän tuotannossa. Käytämme Switchiä Grindstad-timotein kanssa etenkin kolmen niiton nopean kasvurytmin säilörehunurmiseoksissa.

Ominaisuudet

Pakkauskoko20 kilogrammaa (kg)

Timotei, viralliset lajikekokeet 2011 - 2018

{{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name=="" ? " " : header.name }} {{header.name}}
{{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell.name=="" ? " " : cell.name }} {{cell=="" ?" " : cell}}
Lähde: Timotei, 2011-2018, Viralliset kokeet, Estimoidut lajikekeskiarvot
Tuotekoodi
300178202
EAN
6405422862825
Tuotemerkki

Lantmännen