Nurminata SW Minto 10kg


Nurminata SW Minto 10kg

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Nurminata SW Minto on Lantmännen Agron uusin nurminatalajike. Lajikkeelle ominaista on erittäin sulava toisen niiton sato. Viljelysuositus kattaa koko maan pohjoisinta Lappia lukuun ottamatta.

SW Minto on pitkään viljelty talvenkestävä nurminatalajike. Nurmiseoksissa se parantaa sadontuottokykyä ja maittavuutta. Rehuna nurminata säilyttää maittavuutensa pitkään eikä ole ruokonadan tapaan altis korsiintumiselle.

Nurminata on timoteita lehtevämpi ja nopeakasvuisempi nurmilaji. Se kestää useampia niittokertoja ja laiduntamista timoteita paremmin. Sen satoisuus ja sadon laatu onkin parhaimmillaan kolmessa niitossa. Talvenkestävyys ei ole aivan timotein luokkaa, mutta taudin- ja kuivuudenkestävyys on parempi. Nurminata sopii viljelyyn koko maahan.

SW Minto on satoisa ja laadukas nurminatalajike. Etenkin sen toisen niiton sato on varsin sulava ja omiaan nostamaan sadon laatua. Lajiketta on testattu jo useana vuonna lajikekokeissa sekä LUKEn virallisissa kokeissa että Lantmännen Agron omissa seoskokeissa.

SW Minto -nataa käytämme etenkin kolmen niiton seoksissamme, kuten Etelän paalinurmiseoksessa ja säilörehunurmiseoksessa. Myös lajikkeen talvenkesto on ollut hyvä, ja sitä voidaankin suositella nurmen pääviljelyalueelle pohjoista Lappia lukuun ottamatta.

Ominaisuudet

Pakkauskoko10 kilogrammaa (kg)
Tuotekoodi
300177665
EAN
6405422816958
Tuotemerkki

Lantmännen