Luomu ruokonata Swaj 20kg


Luomu ruokonata Swaj 20kg

Suositushinta

Kysy tuotteen hinta paikalliselta kauppiaalta. Valitse alapuolelta tarjouspyyntö tai katso kauppojen yhteystiedot.

Lähetä tuotetta koskeva tarjouspyyntö tai kysy lisätietoja valitsemastasi kaupasta. Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja.
{{$select.selected.name}}

{{selectedStore.MarketingCompanyName}}

{{selectedStore.Address}}, {{selectedStore.PostalCode}} {{selectedStore.Municipality}}

puh: {{selectedStore.DefaultPhoneNumber}}
{{selectedStore.AdditionalPhoneNumber}}

{{selectedStore.ContactEmail}}

Arkisin: {{selectedStore.OpenWeekdays}}

Lauantai: {{selectedStore.OpenSat}}

Sunnuntai: {{selectedStore.OpenSun}}


Ruokonata Swaj on ruotsalaisen SW:n jalostama pehmeälehtinen ruokonata. Kehitysrytmi on kiivaampi kuin nurminadoilla, mikä vuoksi niittoajankohdan kanssa tulee olla tarkka liian korsiintumisen välttämiseksi.

Ruokonata on nurminadan lähisukuinen nurmikasvi, joka eroaa ulkonäöltään nurminadasta erityisesti leveämpien ja vahvempien lehtien puolesta. Ruokonadalla on selvästi nurminataa vahvempi ja syvempi juuristo.

Swajn sadonmuodostusrytmi on nopea, ja se sopii siksi hyvin seoskumppaniksi nopeakasvuisen Grindstad-timotein kanssa. Swaj on erittäin satoisa ja pehmeähkö ruokonadaksi. Se kestää hyvin kuivuutta ja märkyyttä. Sen talvenkestävyys on natalajikkeiden parhaimmistoa 5. vyöhykkeelle asti, ja se sopii siksi viljeltäväksi koko nurmiviljelyalueella. Nopeakasvuisuuden seurauksena Swaj valtaa myöhemmissä niitoissa ja nurmen vanhetessa tilaa timoteilta. Riittävän hyvä odelmasadon laatu edellyttää suhteellisen tiheään suoritettuja niittoja ja mahdollistaa samalla neljä korjuukertaa.

Swaj on tarkoitettu säilörehukäyttöön. Laidunkäytössä on huolehdittava riittävän tiheästä laidunkierrosta ja puhdistusniitoista. Ruokonata vaatii vähintään kolme niittokertaa. Mikäli kuitenkin niität vain kahdesti, puhdistusniitto on välttämätön.

Tuotekoodi
300179152
EAN
6405422012589
Tuotemerkki

Lantmännen